The Good, the Bad & the Queen 20-26/10/12

LEONIDAS FROM CARAVEL: Το τρίτο album των Clap your hands say yeah με τίτλο Hysterical είναι η καλύτερη δουλειά που έχει κυκλοφορήσει έως τώρα το συγκρότημα από το Brooklyn.
Διαβάστηκε φορες




Περί μουσικής


LEONIDAS FROM CARAVEL: Το τρίτο album των Clap your hands say yeah με τίτλο Hysterical είναι η καλύτερη δουλειά που έχει κυκλοφορήσει έως τώρα το συγκρότημα από το Brooklyn.

Lena: Καλό, γιατί με νέο δίσκο στο μανίκι (Skyline) ο Tiersen θα επισκεφθεί την Ελλάδα για τρεις εμφανίσεις.

pepe: Το να ανακαλύπτεις συνεχώς μουσικές από το παρελθόν και να νομίζεις πως βρίσκεσαι στο μέλλον. Να εκνευρίζεσαι και λίγο που δεν έχεις όσο χρόνο θέλεις για να τις ακούσεις, να τις χαρείς. Συγκρότημα της βδομάδας, οι Barrabas από την Ισπανία.

Maria: Το όμορφο πρόγραμμα που μας παρουσίασαν η Μελίνα Κάνα με τη Λιζέτα Καλημέρη το περασμένο Σάββατο στο Passport. Αν σας έχει λείψει αυτό το είδος μουσικής βρεθείτε και εσείς στη 2η εμφάνισή τους το Σάββατο 19/10.

Spir Frelini: Ο solo δίσκος του Νoel Gallagher. Γιατί έτσι μάς έδειξε ποιός θα κρατάει για πάντα το ντέφι και ποιός δημιουργεί.

Περί ανέμων και υδάτων


dimi: Για τους λάτρεις του ποδηλάτου και του κρασιού η πρόταση για αυτή την Κυριακή 23/10 αφορά τον 3ο Ποδηλατικό Γύρο Οινοποιείων Νεμέας. Η περιοχή είναι υπέροχη (όχι που είναι πατρίδα, το λένε κι άλλοι) και τα κρασιά τα γνωρίζετε! Εμπρός λοιπόν καλοί μου ποδηλάτες... http://www.cycling4wine.gr

Emmanuel: Το υπέροχο μπλε του αττικού ουρανού τις δύο τελευταίες μέρες

Lena: Καλό (μάλλον), ότι απέναντι στις βόρειο-ευρωπαϊκές φωνές που αποκαλούν τις χώρες υπό κρίση Pigs, φαίνεται να υπάρχουν  κάποιες που προσεγγίζουν με χιούμορ την πικρή αλήθεια του καπιταλισμού. Στο γαλλικό βίντεο Les Grecs, ο Έλληνας παρουσιάζεται ως το πειραματικό υποκείμενο για μία νέα τάξη πραγμάτων επιστροφής του καπιταλισμού στα φεουδαρχικά πρότυπα και εξαφάνισης της κοινωνικής ευμάρειας. Ο 'Grec' λοιπόν είναι ο Ευρωπαίος του μέλλοντος, αυτός που θα είναι συνεχώς σε κρίση, θα δουλεύει χειρωνακτικά για τον μισό μισθό και δεν θα παραπονιέται... και το μέλλον δεν φαντάζει τόσο μακρινό.



Stergia: "Ξερνάω την μπαταρία-δεν εκτελώ εργασία"

LEONIDAS FROM CARAVEL: Η επιστροφή της εκπομπής του Άρη Χατζηστεφάνου Infowar μέσα από το ολοκαίνουριο site του http://www.xstefanou.gr/.

tomygun: Τα μειωμένα εισιτήρια κινηματογράφου κάποιες μέρες της εβδομάδας. Για να δούμε και καμιά ταινία χωρίς να σκεφτόμαστε το ακριβό εισιτήριο.

Maria: Ποιος θα είναι ο κακός του επόμενου James Bond? Να το πάρει  το ποτάμι? Το όνομα αυτού Javier Bardem! Χαμογελάκια βλέπω.  





Περί μουσικής


Spir Frelini: O Θάνατος του Bert Jansch, επηρέασε σχεδόν όποιον έπαιζε ακουστική κιθάρα στο νησί. Τον είχε παραδεχτεί και ο Neil Young άλλωστε.

Lena: Κακό, ότι μπορεί να είναι μία ακόμα συναυλία που θα αναβληθεί/ακυρωθεί λόγω των χιλιάδων απεργιών που θα προκύψουν.

Περί ανέμων και υδάτων


Emmanuel: Ενδεχομένως μέχρι το τέλος της βδομάδας όλοι μας να πάμε για "κούρεμα".
Δεν παν' να.... να να να.... όλοι τους, Φράγκοι, κουτόφραγκοι, καρακάξες και όλοι του ασύλου που λέγεται ΔΝΤ & Ε.Ε.

tomygun: Οι αυξημένες τιμές στα σνάκ των ίδιων κινηματογράφων.  Πιο ακριβά και από το εισιτήριο.

Stergia: Ακόμα να πέσει η χούντα.

Lena: Κακό (μάλλον), πως μετά την τηλεοπτική τουρκολαγνεία της σαπουνόπερας που μας χάρισε απλόχερα συγκεκριμένος σταθμός, τώρα κάνει ένα βήμα μπροστά για τον πολιτισμό μας, φέρνοντας όπερα στον απλό λαό...διότι αν δεν έχει ψωμί.... δώστε παξιμάδι!

pepe: Σκεφτόμουν χθες περπατώντας πως έχουμε καταφέρει να νομίζουμε ότι ξεχωρίζουμε με το να είμαστε όλοι τόσο ίδιοι. Ίδια μαλλιά, ίδια μυαλά, ίδια γυαλιά, ίδια ρούχα, ίδιες εκφράσεις, ίδια όλα. Μόνο τα χρώματα αλλάζουν, αλλά κι αυτά τελικά ίδια δεν είναι; Και να φανταστείτε ότι κάποτε μας πείραζαν οι ποδιές; Απλά είμαστε το ίδιο, μόνο που το 1000πληρώνουμε! Εξέλιξη;;;





Περί μουσικής


Lena: Queen... για τη χειρότερη συνεργασία κατά τη γνώμη μου στο Princess of china, ανάμεσα στους Coldplay και τη Rihanna

pepe: Η προσμονή για το live των Keep Shelly in Athens το Σάββατο στο BIOS. Συγκρότημα που έχει κάνει σε ένα χρόνο περίπου όλα όσα ούτε να φανταστούν δε μπορούν τα ελληνικά γκρουπ. Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ότι καλύτερο, γιατί κάνουν και καλή μουσική, μόνο καλό μπορεί να βγει από την επιτυχία τους και για τους υπόλοιπους.

Spir Frelini: Η επανένωση των Stone Roses και ας έγινε για τα φράγκα. Μερικά άλμπουμ απλά δεν τα ξεπερνάς ποτέ. Σαν τις γυναίκες ένα πράμα. Όλοι χρειαζόμαστε λίγο Madchester.

Περί ανέμων και υδάτων


tomygun: Το φοιτητικό πάσο θα παραλαμβάνεται από γνωστή αλυσίδα καταστήματος με κινητά και μπαταρίες. Θα συνοδεύεται και με δωρεάν χρόνο ομιλίας?

Stergia: things change, αμήν.

dimi: Την υπόθεση δεν τη γνώριζα και την τηλεοπτική σειρά δεν την είχα δει. Το Τρίτο Στεφάνι του Κώστα Ταχτσή σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και με πρωταγωνίστριες τις Νένα Μεντή και Φιλαρέτη Κομνηνού παίζεται αυτές τις μέρες στο θέατρο Παλλάς. Μη σας πτοήσουν μερικές αντιξοότητες όπως η δυσκολία να βρεις οικονομικό εισιτήριο και η διάρκεια της παράστασης. Δοκιμάστε και σίγουρα δεν θα χάσετε! Η υπόθεση είναι πολύ ενδιαφέρουσα, η απόδοση εξαιρετική και το σύνολο καθηλωτικό!

φωτογραφίες από: http://www.clapyourhandssayyeah.com/, http://en.wikipedia.org/, , http://www.n-t.gr/

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα