Μονομαχίες Νοεμβρίου 2011: Τα δώρα

Διαβάστηκε
Το αγαπημένο παιχνίδι των αναγνωστών του Mix Grill, οι Μονομαχίες είναι ξανά μαζί μας! 4.000 Ερωτήσεις, 8 Κατηγορίες ερωτήσεων, 5 Επίπεδα δυσκολίας, δύο παίκτες να "μονομαχούν" ζωντανά! Θέλετε να δείτε τα δώρα του μήνα;
Το αγαπημένο παιχνίδι των αναγνωστών του Mix Grill, οι Μονομαχίες είναι ξανά μαζί μας! 4.000 Ερωτήσεις, 8 Κατηγορίες ερωτήσεων, 5 Επίπεδα δυσκολίας, δύο παίκτες να "μονομαχούν" ζωντανά!

Παίζουμε "ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ" εδώ!

Αν θέλετε να προσφέρετε δώρα στις "Μονομαχίες" και να συνεργαστείτε με το Mix Grill, μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο sales @ mixgrill.gr.


Με νέες συνεργασίες ξεκινάμε τη νέα "ακαδημαϊκή" χρονιά των Μονομαχιών. Το UniqueShop, το ηλεκτρονικό κατάστημα με τα ξεχωριστά δώρα, gadgets, ηλεκτρονικές συσκευές ξεκινάει συνεργασία μαζί μας και προσφέρει σε έναν εκ των νικητών του Πρωταθλήματος μια δωροεπιταγή αξίας 100 Ευρώ για να αγοράσετε ότι θέλετε από το
UniqueShop.Τι θα λέγατε για ένα ηχείο - βάση για iPhone - iPod, ένα CD-Mp3 player το οποίο είναι και κράνος παράλληλα, μια λάμπα με ρολόϊ και ξυπνητήρι, ένα πορτοφόλι με επένδυση από... ένα 500-Ευρω, ένα Κινηματογραφικό ρολόϊ LED ή ένα DJ Scratch Mixer; Μπείτε στο
UniqueShop και δείτε πολλά έξυπνα δωράκια.

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ είναι μαζί μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και μας προσφέρουν όπως πάντα εξαιρετικά βιβλία! Αυτό το μήνα θα σας προσφέρουμε τα βιβλία για τον Steve Jobs, τον Slash των Guns n' Roses, καθώς και την "Αρένα των Αιώνων" και τα "Παιχνίδια του μυαλού".

Η JEMMA Press και τα φοβερά κόμιξ της είναι στις Μονομαχίες και πάλι, για άλλη μια χρονιά. "Το πτώμα", "KRAK Komiks #7", "Κουλούρι #2" και  "Δεν είναι αυτό που νομίζεις #2: Πιάσε με αν μπορείς". Τέσσερα νέα κομιξ-ο-βιβλία από την Jemma Press για τους Μονομάχους του Νοέμβρη.

Έχουμε κι άλλα δώρα όμως... Η The Sound of Everything προσφέρει 5 αντίτυπα από την τελευταία Συλλογή της Άννας Αναστασίου! Μια από τις πιο δραστήριες δισκογραφικές εταιρείες με αρκετές κυκλοφορίες στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής κι όχι μόνο βέβαια, είναι ξανά μαζί μας.

Πάμε να δούμε τα δώρα του μήνα επιγραμματικά: 

*** Ένας Νικητής θα κερδίσει μια δωροεπιταγή αξίας 100 Ευρώ για αγορές έξυπνων και πρωτότυπων δώρων στο UniqueShop.

*** Τέσσερις νικητές θα κερδίσουν ένα από τα παρακάτω βιβλία, μια προσφορά των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

- Η βιογραφία του Steve Jobs από τον Walter Isaacson.,
- Slash από τους Slash & Anthony Boza,
- Παιχνίδια του μυαλού από την Αλις Λαπλαντ,
- Η Αρένα των Αιώνων από το Βαλέριο Μάσιμο Μανφρέντι.

*** 
Τέσσερις νικητές θα κερδίσουν ένα από τα παρακάτω βιβλία των Εκδόσεων JEMMA PRESS:

"Το πτώμα": Κείμενα: Τάσος Ζαφειριάδης & Γιάννης Παλαβός - Σχέδια: Θανάσης Πέτρου,
"KRAK Komiks #7": Κείμενα & Σχέδια: Τάσος Μαραγκός,
"Κουλούρι #2":  Κείμενα & Σχέδια: Tomek και 
"Δεν είναι αυτό που νομίζεις #2: Πιάσε με αν μπορείς"
: Κείμενα: Τάσος Ζαφειριάδης & Λουκάς Τσουκνίδας - Σχέδια: Παναγιώτης Πανταζής.

Οι νικητές επιλέγουν ένα από τα δώρα - Ο 1ος επιλέγει πρώτος, μετά ο δεύτερος κλπ


Καθημερινά Δώρα:

* Κάθε Δευτέρα παίζουμε για ένα από τα βιβλία των Εκδόσεων JEMMA PRESS.

* Κάθε Τετάρτη ο Καλύτερος Μονομάχος για τη συγκεκριμένη μέρα, από τις 00:00 - 20:00 κερδίζει ένα βιβλίο των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ
.

* Τις Πέμπτες
παίζουμε για την τελευταία Συλλογή της Άννας Αναστασίου (Best 92,6) "Lilies & Rainbows", μια προσφορά της THE SOUND OF EVERYTHING..

* Κάθε Παρασκευή
ο Καλύτερος Μονομάχος για τη συγκεκριμένη μέρα, από τις 00:00 - 20:00 κερδίζει ένα βιβλίο των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Το Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 01.12.2011 00:00.

Παίζουμε "ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ" εδώ!

Οι Κανόνες του παιχνιδιού

- Ο Μονομάχος που κερδίσει ένα από τα μεγάλα δώρα ενός Πρωταθλήματος δεν έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει κάποιο από τα μεγάλα δώρα του επόμενου μήνα.

- Κάθε Μονομάχος μπορεί να κερδίσει μόνο ένα από τα Καθημερινά Δώρα. Αν όλοι οι παίκτες μιας μέρας έχουν ήδη κερδίσει ένα από αυτά τα δώρα, τότε αναγκαστικά ένας από αυτούς θα αποκτήσει και δεύτερο δώρο.

- Μπορείτε να παίξετε όσα παιχνίδια θέλετε κάθε μέρα. Όμως, αν διαπιστωθεί συνεργασία με παίκτες, δηλαδή αν για παράδειγμα παίζετε μόνο με
συγκεκριμένους Μονομάχους, έχουμε το δικαίωμα να διαγράψουμε τα παιχνίδια, στα οποία πιστοποιείται συνεργασία από τα log files της Βάσης Δεδομένων μας. Οι έλεγχοι θα γίνονται σε καθημερινή βάση.

- Κάθε Μονομαχία ολοκληρώνεται σε 8 γύρους. Αν έχουν συμπληρωθεί τουλάχιστον 5 γύροι, τότε ο νικητής κερδίζει bonus ίσο με τους γύρους που παίχτηκαν επί 2, πχ 8Χ2=16.

- Αν διαπιστωθεί ότι ένας παίκτης έχει διακόψει πριν την ολοκλήρωση τους, πάνω από το 10% των Μονομαχιών που έχει παίξει συνολικά μέσα στο μήνα, τότε θα του αφαιρεθούν 3.000 πόντοι από τη συνολική βαθμολογία του. Στις περιπτώσεις όπου υπάρχει διακοπή λόγω τεχνικού προβλήματος, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο info @ mixgrill.gr. 


Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου10/10 (8)
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια