Σήμερα στις Μονομαχίες παίζουμε για το βιβλίο του Slash

Διαβάστηκε
Στο τέλος μιας ξέφρενης πορείας πάνω στο τρένο της ροκ ψυχεδέλειας, ο κιθαρίστας των θρυλικών Guns N’ Roses αφηγείται το χρονικό της ίδρυσης του γκρουπ που έμελλε να σημαδέψει μιαν ολόκληρη εποχή.Ο καλύτερος "Μονομάχος" της ημέρας, δηλαδή ο καλύτερος παίκτης του on-line trivial παιχνιδιού μας "ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ" για σήμερα θα κερδίσει τη βιογραφία του Slash, του κιθαρίστα των Guns n' Roses, σε μετάφραση του Αlex K. μια ευγενική προσφορά  των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Δελτίο Τύπου

SLASH
Φαίνεται απίστευτο…
μα δεν σημαίνει πως δεν συνέβη
NEW YORK TIMES BESTSELLER

Συγγραφέας: SLASH & Antony Bozza, Η.Π.Α.
Μετάφραση: Αλέξης Καλοφωλιάς
Σειρά: Τέχνη
Πρώτη έκδοση, έντυπη και σε e-book: Οκτώβριος 2011
Σελ.: 520 - Τιμή έντυπης έκδοσης: 18,80€, Τιμή e-book: 13,99€
ISBN: 978-960-496-021-7

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ: ΣΕΞ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ROCK ’n’ ROLL

Στο τέλος μιας ξέφρενης πορείας πάνω στο τρένο της ροκ ψυχεδέλειας, ο κιθαρίστας των θρυλικών Guns N’ Roses αφηγείται το χρονικό της ίδρυσης του γκρουπ που έμελλε να σημαδέψει μιαν ολόκληρη εποχή. Η γνωριμία, οι σχέσεις
των μελών, τα χρόνια της καλλιτεχνικής δημιουργικότητας, οι αδιάκοπες περιοδείες ανά τον κόσμο – η άνοδος, η επιτυχία, αλλά και η πτώση που οδήγησε στη διάλυση του γκρουπ: όλα δοσμένα από τον Slash σε τόνο εξομολογητικό, ενίοτε δε και κριτικό. Μια γλαφυρή, πάντως, περιγραφή του «υπόγειου κόσμου» της ροκ.

Η ηγετική φυσιογνωμία των Guns N’ Roses, με διάθεση αυτοκριτικής, αφηγείται το πώς γλίτωσε από την παράνοια και την αυτοκαταστροφή, εν τέλει από τον ίδιο του τον εαυτό, ακόμη και κατά τις περιόδους της απόλυτης επιτυχίας.
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, ο Slash ξεδιπλώνει τα πάντα δίχως ν’ αφήνει τίποτε στα παρασκήνια, και αποδεικνύει με την ειλικρίνεια και την παιδικότητα της γραφής του γιατί υπήρξε ένας θρύλος της παγκόσμιας ροκ σκηνής.

Ο SLASH ζει στο Los Angeles με τη γυναίκα του Perla και τους δυο γιους τους, London και Cash.

Ο ANTHONY BOZZA γεννήθηκε στο Brooklyn και μεγάλωσε στο Long Island. Σπούδασε στην Ακαδημία Friends και στο Πανεπιστήμιο του Northwestern, και στη συνέχεια εργάστηκε ως δόκιμος δημοσιογράφος στο Paper Magazine και το Rolling Stone Press. Αργότερα, προσλήφθηκε ως μόνιμος συνεργάτης στο μουσικό τμήμα του Rolling Stone, και πολύ σύντομα ξεχώρισε για τις συνεντεύξεις του. Πολλά θέματά του έχουν γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό, ενώ ήταν υπεύθυνος και για πολλά αφιερώματα σε προσωπικότητες της μουσικής όπως οι Jennifer Lopez, N’Sync, Eminem και Slash.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.psichogios.gr/slash.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια