The Good, the Bad & the Queen 3/11-9/11/11

pepe: Αν κι η επικαιρότητα μας προσπερνά, θα επιμείνω μουσικά και σε αυτό το GBQ και θα αναφερθώ σε ένα τραγούδι που μου έχει κλέψει την καρδιά αυτόν τον καιρό, κι είναι το Dancing Cyprine από τους Omaha Bitch.
Διαβάστηκε φορες




Περί μουσικής


pepe: Αν κι η επικαιρότητα μας προσπερνά, θα επιμείνω μουσικά και σε αυτό το GBQ και θα αναφερθώ σε ένα τραγούδι που μου έχει κλέψει την καρδιά αυτόν τον καιρό, κι είναι το Dancing Cyprine από τους Omaha Bitch. Ανήκει σε ένα είδος που συνήθως μου πέφτει βαρύ, αλλά το συγκεκριμένο με ξεσηκώνει και μου δίνει ρυθμό. Να είναι καλά η blogόσφαιρα για τα καλά που μας προσφέρει (Πο Πο Culture).


Περί ανέμων και υδάτων


Stergia: Ακόμα βγαίνουν γαμάτα βιβλία, hell yeah.

Maria: Ό Άρης Μαλανδράκης απο το άρθρο του Tatto & Comics στο www.protagon.gr μας προτείνει κάτι πολύ ενδιαφέρον:
Ο Βασίλης Λώλος και η Miss Norzine, που την ομάδα τατουάζ «Heart and Swords» (καρδιά και ξίφη: δύο από τα συνηθέστερα σχέδια στα τατουάζ), πρόκειται να παρουσιάσουν ένα... κοκτέιλ τατουάζ και κόμικς στο γνωστό underground κομιξάδικο της Αθήνας, το Tilt (Ασκληπιού 37, Ακαδημία). Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι τις 8:00.. Αν είστε fan του είδους λοιπόν περάστε μια βόλτα.

Lena: Νιώθετε άγχος, η ρουτίνα να σας κατατρώει, η ανεργία να σας χτυπάει την πόρτα σφυρίζοντας αδιάφορα, βλέπετε εφιάλτες με τον ΓΑΠ να σας κυνηγάει με μαστίγιο να ψηφίσετε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα και τον Βενιζέλο να εισέρχεται σε ιδιωτική κλινική με κοιλιακό άλγος, γιατί 'ήταν πολλά τα λεφτά Άρη' που έφαγαν τελικά; Έχετε δύο επιλογές:
Πρώτον ακούστε μουσική, προτείνω κάτι σε ονειρική indie pop που μας χαλαρώνει και μας ταξιδεύει...(Beach House, Feist, Mazzy Star, Real Estate).
Δεύτερον, υιοθετήστε ένα κατοικίδιο. Οι έρευνες δείχνουν ότι η χαρά και η αγάπη που προσφέρουν κάνουν ακόμα και καρδιοπαθείς να ζουν περισσότερα χρόνια και διατηρούν την πίεση σε φυσιολογικά επίπεδα. Είμαστε πλέον θωρακισμένοι, θέλουμε κι άλλα μέτρα!!





Περί μουσικής


Maria: Η ακύρωση της συναυλίας των Primal Scream.

pepe: Το νέο cd των Death In Vegas μου φάνηκε αδιάφορο, θα το ακούσω κι άλλες φορές, νομίζω όμως πως θα μπει στις απογοητεύσεις της χρονιάς.


Περί ανέμων και υδάτων


Lena: Και τι δεν είναι; Αισιοδοξία πρωτίστως....

Stergia: Τα εκδοτικά δικαιώματα των συγγραφέων στο τέρμα του εκδοτικού πάτου.





Περί μουσικής


Lena: Η νέα δουλειά του Damon Albarn (έχει ήδη κυκλοφορήσει τα 6 τραγούδια από αυτή) με το συγκρότημα Rocketjuice to the Moon. Αυτό το παιδί... έχει καλύψει όλα τα μουσικά είδη.... τώρα νομίζω ότι εξερευνά λίγο πιο jazz μονοπάτια. Δεν σταματά εκεί όμως... μόλις διάβασα στο NME ότι ξεκινά ηχογραφήσεις με τους Blur!


Περί ανέμων και υδάτων


Stergia: Σβήνεις-γράφεις, σβήνεις-γράφεις και γουστάρεις λέμε!

pepe: Η ελληνική blogόσφαιρα είναι πάλι έτοιμη για την ψηφοφορία της χρονιάς. Κάθε χρόνο και καλύτερη και μεγαλύτερη. Για όσους δε γνωρίζουν η 5η χρονιά της είναι αυτή, έχει πλάκα, αλλά κυρίως ενδιαφέρον γιατί ανακαλύπτεις πράγματα που αξίζουν (http://gone4sure.wordpress.com/2011/11/02/i-too-have-rock-the-vote-2011-edition/)

φωτογραφίες από: http://www.omahabitch.com/, http://www.protagon.gr/, http://en.wikipedia.org/

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα