Cιne grill: Οι καινούργιες ταινίες της εβδομάδας 3 - 9.11.2011

Δύο κωμωδίες, μία περιπέτεια και μία ταινία κινουμένων σχεδίων θα κάνουν την εμφάνιση τους στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα με την κωμωδία του Νίκου Περάκη να κλέβει τους προβολείς.
Διαβάστηκε φορες
ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ

Σκηνοθεσία : Νίκος Περάκης
Σενάριο: Νίκος Περάκης
Με τους: Ιωάννη Παπαζήση, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Ρένο Χαραλαμπίδη, Γιώργο Σειταρίδη, Ορφέα Αυγουστίδη, Βίκυ Καγιά.

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια  της κινηματογραφικής επιτυχίας του Νίκου Περάκη «χτυπησε» τους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα. Κάποια χρόνια μετά απο τα επεισόδια στη βραχονησίδα Πίττα η παρέα έχει πιάσει στεριά και ήρθε η ώρα να ξαναβρεθούν για να μας προσφέρουν γέλιο με τα ευτράπελα επεισόδια που τους τυχαίνουν.




OI ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΝΤΕΝ: TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΚΕΡΟY (The Adventures of Tintin)


Σκηνοθεσία : Στίβεν Σπίλμπεργκ
Σενάριο: Στίβεν Μόφατ, Έντγκαρ Ράιτ, Τζό Κορνίς
Με τους: Ντάνιελ Κρέγκ, Τζέιμι Μπέιλ, Γκάντ Έλμαλε, Ντάνιελ Μέις, Τόμπι Τζόουνς, Μακένζι Κρούκ.

Ο Τεντέν, ένας ριψοκίνδυνος νεαρός δημοσιογράφος  και ο αξιαγάπητος σκύλος του Μιλού επιστρέφουν. Ο Τεντέν θα βρεθεί στο στόχo του συλλέκτη Ιβάν Ιβάνοβιτς Σακχαρίν, όταν θα βρεθεί τυχαία στα χέρια του ενα αντίγραφο του "Μονόκερου", ενός ιστιοφόρου του 17ου αιώνα. Στο ιστιοφόρο κρύβεται μια περγαμηνή, που αποτελεί ένα από τα πολλά στοιχεία για την ανακάλυψη του θησαυρού του Κόκκινου Ράκαμ, ενός θρυλικού κουρσάρου. Ο Σακχαρίν προκειμένου να πάρει τον ανεκτίμητο θησαυρό θα επιχειρήσει να βγάλει από τη μέση τον Τεντέν. Ο τελευταίος θα μπλεχτεί σε μια ανεπανάληπτη περιπέτεια με συντροφιά του, τον φίλο του Καπετάνιο Χάντοκ...




ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΕΝΑΝ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ (Tower Heist)


Σκηνοθεσία : Μπρέτ Ράτνερ
Σενάριο: Τέντ Γρίφιν, Τζέφ Νάθανσον
Με τους: Έντι Μέρφι, Μπέν Στίλερ, Κέισι Άφλεκ, Μάθιου Μπρόντερικ, Τία Λεόνι

Οι πρωταγωνιστές (Μπεν Στίλερ, Μάθιου Μπρόντερικ και Κέισι Άφλεκ) προκειμένου να εκδικηθούν ένα μεγαλοαπατεώνα ένοικο ενός πολυτελή ουρανοξύστη (Άλαν Άλντα), που στο παρελθόν τους έχει ‘φάει’ λεφτά αποφασίζουν να τον ληστέψουν. Είναι όμως και οι τρεις τους είναι αρχάριοι εγκληματίες και κινδυνεύουν πολύ γρήγορα να γίνουν θύματα... Πώς θα τους βοηθήσει ο ‘έμπειρος’ εγκληματίας Έντι Μέρφι;




ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΩΝ (Machine Gun Preacher)


Σκηνοθεσία : Μάρκ Φόρστερ
Σενάριο: Τζέισον Κέλερ
Με τους: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μισέλ Μόναγκαν, Μάικλ Σάνον, Μάντελιν Κάρολ, Κάθι Μπέικερ.

Είναι η αληθινή ιστορία του Σάμ Τσίλντερς είναι ένας πρώην εμπόρου ναρκωτικών, ο οποίος στράφηκε στο Θεό και έγινε σωτήρας ορφανών παιδιών στην Αφρική τα οποία στρατολογούνται από μια οργάνωση που ονομάζεται ‘’Άγγελοι της Ανατολικής Αφρικής’’.  Ο Σάμ προσπαθεί να σώσει οσό το δυνατόν περισσότερα παιδία ακόμα και οργανώνοντας αποστολές για να ελευθερώσει παιδιά που ήδη έχουν στρατολογηθεί.



Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα