Tarja

Tarja @ Gagarin, 10/10

Ανάμεσα στο metal και την opera, η ιδιαίτερη φωνή της Φιλανδής πρώην τραγουδίστριας των Nightwish, Tarja θα προσφέρει μια ξεχωριστή βραδιά το ερχόμενο Σάββατο στο Gagarin.
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Εκπληκτικές φωνητικές δυνατότητες και εντυπωσιακή σκηνική παρουσία: η όμορφη Tarja έχει ήδη κατακτήσει το χώρο της μουσικής παγκοσμίως, βρίσκοντας τη χρυσή φωνητική ισορροπία ανάμεσα στο μέταλ και την όπερα!

Η γοητευτική λυρική σοπράνο, πρώην ιδρυτικό μέλος και γνωστή ως η σαγηνευτική γυναικεία φωνή των Nightwish, συστήνεται πλέον απλά με το όνομα της...Tarja!

Έχοντας στο ενεργητικό της 9 χρόνια επιτυχημένης καριέρας με τους Nightwish καθώς και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της metal σκηνής αλλά και με την Εθνική Όπερα της Φινλανδίας, ένα δυναμικό πρώτο ανεξάρτητο άλμπουμ που άγγιξε την κορυφή και έγινε χρυσό και πλατινένιο σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και ένα πολλά υποσχόμενο δεύτερο άλμπουμ στα σκαριά, η Tarja αποτελεί μοναδική μουσική παρουσία, καταφέρνοντας να ισορροπήσει ανάμεσα στον κόσμο του metal και της όπερας και να δημιουργήσει ένα αυθεντικό προσωπικό ερμηνευτικό στυλ.
Δεν είναι τυχαία άλλωστε, η επιρροή που έχει ασκήσει στην ροκ αλλά και μέταλ σκηνή.

Tarja @ GagarinΣε κάθε της εμφάνιση, συνεπαίρνει το κοινό, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και με τον συναισθηματικό δεσμό που δημιουργεί με τους ακροατές της, ξεπερνώντας κάθε γλωσσικό, γεωγραφικό ή μουσικό εμπόδιο.
Θεωρείται μία από τις καλύτερες τραγουδίστριες στη χώρα της και η ίδια η Φιλανδή πρωθυπουργός την έχει αποκαλέσει «η φωνή της Φινλανδίας» !

Είτε ως σολίστ με την συνοδεία της Εθνικής Όπερας της Φινλανδίας, είτε δίνοντας συναυλία σε εκκλησία, είτε καθηλώνοντας τα βλέμματα 20.000 fans σε αρένες ανά τον κόσμο, η Tarja αποτελεί ένα μουσικό φαινόμενο!

Αφήστε την να σας ταξιδέψει με την αγγελική φωνή της, στο δικό της μέταλ «λυρικό» μονοπάτι το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στο Gagarin205.

Στη βραδιά έρχονται να προστεθούν και δύο opening acts: οι Άγγλοι trash metal Furnaze & οι Φιλανδοί progressive metal Kings Of Modesty.

Και τα δύο γκρουπ συντροφεύουν την Tarja στο μεγαλύτερο μέρος της Final Storm Tour, δίνοντας στο κοινό μία δόση γερού μέταλ, λίγο πριν η μαγευτική φωνή της “σκληρής” σοπράνο μας συνεπάρει.

More to know…

Οι Kings Of Modesty, μένοντας πιστοί στο progressive metal, κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ, “Hell Or Highwater”, στις 25 Σεπτεμβρίου, μόλις λίγες μέρες πριν από την εμφάνισή τους στην Αθήνα. Ήδη το πρώτο single “Never Touched The Rainbow” έχει κερδίσει τις εντυπώσεις σε όλη την Ευρώπη.

Ενώ, οι Furnaze, με δύο ήδη άλμπουμ στο ενεργητικό τους, αποδεικνύουν συνεχώς πως είναι συνεπείς στον χαρακτηρισμό του original trash metal band: δυνατές εκτελέσεις τραγουδιών με μελωδικές γραμμές speed & heavy metal.

Check:
www.myspace.com/kingsofmodesty
www.myspace.com/furnaze

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30.

Furnaze | 19:30 -20:00
Kings Of Modesty | 20:15 – 20:45
TARJA | 21:15 – 23:15

Line Up
Tarja Turunen | Voice
Mike Terrana | Drums (Masterplan, Savage Circus, ex Rage, ex Malmsteen)
Christian Kretschmar | Keyboards (Schiller)
Oliver Holzwarth | Bass (Blind Guardian, ex Sieges Even)
Alex Scholpp | Guitar (ex Farmer Boys)
Max Lilja | Cello (Hevein, ex Apocalyptica)

Τιμή Εισιτηρίου: 30e

Σημεία προπώλησης
Ticket House
Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Θεσσαλονίκη – Μητροπόλεως 102

ONLINE SALES
www.ticketpro.gr



Tags
Διαβάστε ακόμα