Ένα ταξίδι στο φεγγάρι ο νέος δίσκος των Air

Διαβάστηκε
Όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ, το γαλλικό ντουέτο της ερωτικής ποπ, Air δημιούργησε το τραγούδι 'How far would you go for love' για να κοσμήσει ηχητικά την καμπάνια του οίκου Cartier.Όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ, το γαλλικό ντουέτο της ερωτικής ποπ, Air δημιούργησε το τραγούδι 'How far would you go for love' για να κοσμήσει ηχητικά την καμπάνια του οίκου Cartier.

Οι Air όμως φαίνεται πως βρίσκονται σε δημιουργικό φόρτο και σκοπεύουν να ολοκληρώσουν το 2012 (6 Φεβρουαρίου) το έβδομο κατά σειρά δίσκο τους και ακόλουθο του 'Love 2' του 2009. Ο δίσκος θα φέρει τον γαλλικό τίτλο 'La Voyage Dans La Lune' ή αλλιώς για τους μη γαλλομαθείς, ένα ταξίδι στο φεγγάρι. Στιχουργική συνδρομή θα προσφέρει η Victoria Legrand την οποία γνωρίζουμε από τους Beach House στο τραγούδι 'Seven Stars' και οι Au Revoir Simone στο 'Who Am I Know?'.

Έμπνευση για το ντουέτο αποτέλεσε η πρωτοπόρος ταινία επιστημονικής φαντασίας 'A trip to the moon' από τον σκηνοθέτη Georges Méliès που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1902. Τον νέο τους δίσκο, οι Air των φαντάζονται ως το νέο soundtrack για την κλασική ταινία σύντομης διάρκειας.

Tracklist:

'Astronomic Club'
'Seven Stars'
'Retour Sur Terre'
'Parade'
'Moon Fever'
'Sonic Armada'
'Who Am I Know?'
'Décollage'
'Cosmic Trip'
'Homme Lune'
'Lava'

Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια