The Good, the Bad & the Queen 24-30/11/11

Lena: Wild Beasts -Smother
Διαβάστηκε φορες




Περί μουσικής

Lena: Wild Beasts - Smother

orestis: Η επερχόμενη καλοκαιρινή περιοδεία των Radiohead. Το όνειρο μοιάζει πιο κοντά από ποτέ.

tomygun: The wombats in Paradiso.

Lena: Η εμφάνιση της Nalyssa Green ως support act του Yann Tiersen στο Fuzz club και η χρήση του μουσικού οργάνου theremin.

Felicia: Η πολύ καλή εμφάνιση της EMA το περασμένο Σάββατο στο Bios. Συγχαρητήρια στην Arte Fiasco για το ρίσκο να φέρει ένα τόσο φρέσκο, επίκαιρο και καλό όνομα στα λημέρια μας - και με πολύ λογικό εισιτήριο!


Περί ανέμων και υδάτων

orestis: λίγες φωνές αλλά δυνατές



Δε με νοιάζει τι είναι ο τύπος. Ας είναι δεξιός ή αριστερός, αριστοκράτης ή προλετάριος. Ας φοράει ροζ πουκάμισο. Ας είναι Βρετανός πολιτικός. Η ομιλία του είναι σαν όαση!






Περί μουσικής


Felicia: Ο αριθμός του κόσμου που είδε την ΕΜΑ. Απαράδεκτο το ότι η συναυλία και μάλιστα στον πιο μικρό χώρο του μπροστινού μπαρ δεν ήταν sold out... Για άλλη μία φορά το indie κοινό έλαμψε δια της απουσίας του... Τρέχουμε κάθε άνοιξη - καλοκαίρι στα ανά τον κόσμο Primavera, αλλά όταν παίζει κάποιο νέο και καλό όνομα στα μέρη μας αν μαζευτούμε 100 άτομα είναι θαύμα. Και γι αυτό δεν θα αποκτήσουμε ποτέ το δικό μας Primavera...

Lena: δεν βαρέθηκαν να ξεθάβουν παλιό υλικό από μουσικούς χωρίς μέλλον; Για να είναι ακυκλοφόρητο υλικό, κάποιο λόγο θα είχαν τότε....τώρα τι άλλαξε; Ακόμα χειρότερα, όταν κυκλοφορεί με το περιτύλιγμα και την αντάρα ενός νέου δίσκου.



Περί ανέμων και υδάτων


tomygun: Μπύρα+live που έχει πολύ κόσμο=Πήξιμο για να πας τουαλετα+χάνεις την θέση σου.

Lena: Δεν φτάνουν οι μειώσεις μισθών, δεν φτάνει η ανεργία, δεν φτάνει που έδιναν τόσα χρόνια εισφορές στο ΙΚΑ για να κόβει ένα ένα τα φάρμακα από τον κατάλογο 'ως πολυτέλειες και μη αναγκαία', το κερασάκι στην τούρτα βάζουν και τα αποκαλούμενα 'αφεντικά' που πλέον νιώθουν την εξαθλίωση και πατούν στο λαιμό με το δίλημμα δούλευε ή κρίση και ανεργία. Όπως πατούν στο λαιμό ΔΝΤ, κυβέρνηση 'εθνικής σωτηρίας και ΜΜΕ με το νέο παραμύθι 'there is no alternative', υπογραφή για 6η δόση για ελεγχόμενη χρεωκοπία ή άτακτη χρεωκοπία. Αφιερωμένο στη φίλη μου Μ.

orestis: Οι τραπεζίτες ως σωτήρες και παντογνώστες. Οι άνθρωποι δεν είναι μόνο νούμερα και ποσοστά!






Περί μουσικής


orestis: μουσική Θάνος Μικρούτσικος, στίχοι Άλκης Αλκαίος, ερμηνεία Ρίτα Αντωνοπούλου



"Σιντάρτα" είναι ένα μυθιστόρημα σαν ινδικό παραμύθι του Έρμαν Έσσε. Το πιο μακρινό ταξίδι που μπορεί να κάνει (είναι) η σκέψη..

tomygun: Fun lovin criminals @ Fuzz 10 euro. Loco.

Περί ανέμων και υδάτων


Lena: Η φωτογραφία αυτή από την Irina Werning και το άλμπουμ Back to the future: ο χρόνος περνά, οι εποχές αλλάζουν και η απουσία του τείχους μας κάνει βίαια να το συνειδητοποιούμε.



φωτογραφίες από: http://en.wikipedia.org/



Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα