The Good, the Bad & the Queen 1-7/12/11

Stepas: Ο νέος δίσκος του Θέμου Σκανδάμη με ερμηνεύτρια τη Μάρθα Φριντζήλα
Διαβάστηκε φορες




Περί μουσικής


arockaria: Η πλήρης κατάρρευση της εγχώριας δισκογραφίας έχει οδηγήσει τους καλλιτέχνες στην ανάληψη όλης της ευθύνης της έκδοσης του έργου τους.

pepe: Αρχίζει η blogovision από αύριο, πολλοί είναι εκείνοι που τη χλευάζουν, αλλά αυτό που μετράει είναι πως έχει πλάκα κι επίσης ανακαλύπτεις νέες μουσικές (όχι τόσο στην τελική 20άδα, αλλά στις λίστες αυτών που συμμετέχουν). Η αλήθεια είναι πως ο καθένας μας πλέον έχει τη δυνατότητα να ανακαλύπτει νέες μουσικές (ακόμα κι από το Τιμπουκτού), που σημαίνει πως δε λείπουν κι οι υπερβολές κάποιες φορές από απίθανα cd και γκρουπ. Είπαμε πλάκα έχει και πάντα στους μουσικόφιλους άρεσε η λιστομανία.

Stepas: Ο νέος δίσκος του Θέμου Σκανδάμη με ερμηνεύτρια τη Μάρθα Φριντζήλα είναι από τις πιο ευχάριστες και απρόσμενες εκπλήξεις για φέτος. Να που και νέοι δημιουργοί, που... δεν τους φαινόταν, αντλούν απ' τη δεξαμενή του λαϊκού και δίνουν τόσο ωραία, σύγχρονα λαϊκά τραγούδια.






Περί ανέμων και υδάτων


Lena: Μία μικρή όαση στον παράδεισο της κακοποίησης των ζώων από ερευνητικά ινστιτούτα, ήταν η απελευθέρωση των 72 κουταβιών που βρέθηκαν για πρώτη φορά στη ζωή τους εκτός κλουβιού.






Περί μουσικής


arockaria: Η πλήρης κατάρρευση της εγχώριας δισκογραφίας έχει οδηγήσει τους καλλιτέχνες στην ανάληψη όλης της ευθύνης της έκδοσης του έργου τους - ναι, έχει και αρνητικές πλευρές η όλη υπόθεση.

Περί ανέμων και υδάτων


Stepas: Ντίνος Κατσουρίδης και Αργύρης Κουνάδης. Άλλες δύο απώλειες. Η χρονιά φέτος βάζει υποψηφιότητα για την πιο "μαύρη" από πλευράς ανθρώπων του Πολιτισμού που έφυγαν...

pepe: Η αστρολόγος μου επιμένει πως κάτι εκλείψεις κι ανάδρομοι επηρεάζουν τη ζωή των Διδύμων τον τελευταίο καιρό, αλλά και τον επόμενο. Κι επειδή όλα τα κακά μου συμβαίνουν αυτόν τον καιρό και μοιάζουν να μην έχουν σταματημό, Βίκυ Παγιατάκη, Άση Μπήλιου, Λεφάκη και σία είστε το μέλλον μου.







Περί μουσικής


Lena: Η επανεκτέλεση του First day of my life των Bright Eyes από τον Jack Conte που κάνει τα ΠΑΝΤΑ!




Περί ανέμων και υδάτων


Stepas: Παίζεις εκτός έδρας με την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Αγγλίας, τρίτη στην Premier League, αήττητη για 10 ματς, αήττητη εντός στην Ευρώπη Με μια ομάδα που έχει κάνει πλακίτσα σε θηρία τύπου Ίντερ και Μίλαν. Με μια ομάδα που σε αντιμετωπίζει με τους βασικούς της, ένας μόνο εκ των οποίων έχει μάλλον περισσότερες αμοιβές απ’ όσο η μισή ομάδα σου (μπορεί και όλη...). Παίζεις με αυτούς έχοντας εκτός τον πιο ταλαντούχο παίχτη σου και μια αριστερή πτέρυγα με σύνθεση ανάγκης, με αριστερό μπακ έναν 18χρονο. Δεν φτάνουν αυτά, αλλά έχεις να παίξεις κόντρα και στη διαιτησία που σου χρεώνει πέναλτι άδικα και σε αφήνει με 10 από το 37'... Κι εσύ νικάς αφήνοντας την αίσθηση ότι αν έπαιζες με 11 μάλλον θα είχες και μεγαλύτερο σκορ. Γιατί ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.

pepe: Να μπορέσεις να αποδράσεις έστω και για 1 και μισή μέρα από την Αθήνα, με καλή παρέα, να πας Ρούμελη, να φας κοψίδια και παραδοσιακά λουκάνικα, χορτόπιτες, κόκορες κρασάτους και λοιπές λιχουδιές. Να περπατήσεις στο βουνό (ακόμα κι αν πονάει η μέση σου), να μεθύσεις με τις μυρωδιές στο χωριό, να αναπνεύσεις καθαρό αέρα. Ακόμα κι αν χρειαστεί να πληρώσεις ένα σωρό διόδια και βενζίνες, περισσότερα χρήματα από εκείνα που θα χαλούσες στην Αθήνα, αυτό που σου μένει αξίζει και με το παραπάνω.

arockaria: Παρά την τεράστια κρίση υπάρχει κάτι που δεν (θα έπρεπε να) φθίνει: η όρεξη για δημιουργία. Τώρα είναι η ώρα να δουλέψει κανείς περισσότερο, να κάνει το προϊόν του καλύτερο, να ξεπεράσει τον εαυτό του. Είναι κλισέ αλλά είναι αλήθεια: η κρίση προσφέρει και ευκαιρίες.

φωτογραφίες από: http://www.tanea.gr/, http://www.sport24.gr/

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα