μονυ2

Cine grill: Οι καινούργιες ταινίες αυτή την εβδομάδα - 8/12/2011

Αρκετές οι ταινίες αυτής της εβδομάδας με το Moneyball να "σπάει" ταμεία στην Αμερική, αλλά και ταινίες για όλα τα γούστα στις αίθουσες.
Διαβάστηκε φορες
Moneyball

Σκηνοθεσία: Μπένετ Μίλερ
Σενάριο: Στίβεν Ζάιλιαν, Άαρον Σόρκ
Με τους: Μπράντ Πίτ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Ρόμπιν Ράιτ, Τζόνα Χίλ, Τάμι Μπλάνσαρντ, Κρίς Πράτ, Στίβεν Μπίσοπ, Τζάκ ΜακΓκί
Είδος: Βιογραφική

Μια αληθινή ιστορία ενός  πρώην παίκτη του baseball που έχει γίνει μάνατζερ της ομάδας του και όταν ανακοινώνεται περικοπή του μπάτζετ, ο ίδιος αναλαμβάνει να φτιάξει την ομάδα του με μειωμένο μπάτζετ και την βοήθεια ενός οικονομικού αναλυτη. Με όπλα τους την στατιστική και το πάθος για νίκη, θα καταφέρουν να βρούν παικτες που θα κάνουν την έκπληξη.

Τρέιλερ:



In Time
intime

Σκηνοθεσία: Άντριου Νίκολ
Σενάριο: Άντριου Νίκολ
Με τους: Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Κίλιαν Μέρφι, Άλεξ Πέτιφερ, Αμάντα Σέιφριντ, Ολίβια Γουάιλντ
Είδος: Περιπέτεια, Επιστημονική Φαντασία

Σε κάποιο μέλλον, οι άνθρωποι σταματούν να μεγαλώνουν στα 25 τους χρόνια και έχουν περιθώριο ζωής, έναν ακόμη χρόνο. Ο χρόνος ζωής, όμως, έχει γίνει εμπορεύσιμο προϊόν, με αποτέλεσμα οι πλούσιοι να ζουν πολύ και οι φτωχοί να προσπαθούν να επιβιώσουν. Κάποιος θα προσπαθήσει να αλλάξει την κατάσταση που έχει επικρατήσει και να ταράξει τα νερά της κοινωνίας.

Τρέιλερ:



New Year’s Eve
newyears

Σκηνοθεσία: Γκάρι Μάρσαλ
Σενάριο: Κάθριν Φούγκεϊτ
Με τους: Κάθριν Χέιγκλ, Αστον Κούτσερ, Τζον Μπον Τζόβι, Χάλι Μπέρι, Σεθ Μέγιερς, Μισέλ Φάιφερ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζος Ντουχάμελ, Χίλαρι Σουάνκ
Είδος: Κομεντί, Ρομαντική

Η ταινία μας περιγράφει τη ζωή κάποιων ζευγαριών και κάποιων ελεύθερων και πώς αυτή εξελίσσεται όσο πλησιάζει η παραμονή της Πρωτοχρονιάς αλλά και το βράδυ της αλλαγής του χρόνου.

Τρέιλερ:



Shark Night
shark

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Έλις
Σενάριο: Γουίλ Χάγιες, Τζέσε Στιούντενμπέργκ
Με τους: Τζόελ Μούρ, Σάρα Πάξτον, Κρίς Κάρμακ, Ντάστιν Μίλιγκαν, Αλίσα Ντίαζ, Κάθριν Μακφί, Σίνκουα Γουόλς
Είδος: Θρίλερ

Ένα σαβατοκύριακο στην λίμνη δεν θα μπορούσε να είναι πιο εφιαλτικό για μια παρέα, όταν θα καταλάβουν πως οι καρχαρίες, όχι μόνο ζουν στο γλυκό νερό, αλλά είναι και πιό επικύνδινοι από ποτε. Από τους παραγωγούς των “Hostel” και “Texas Chainsaw Massacre” και τον σκηνοθέτη του “Final Destination”.

Τρέιλερ:



Ύποπτη συνομωσίας (The conspirator)
consp

Σκηνοθεσία : Ρόμπερτ Ρέντφορντ
Σενάριο: Τζέιμς Σόλομον
Με τους: Τζέιμς Μακ Αβόι, Ρόμπιν Ράιτ, Κέβιν Κλάιν, Τομ Γουίλκινσον
Είδος: Δικαστική, Δράματική

Μια ιστορική ταινία που αφορά στη δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν. Η Μέρι Σάρατ είναι η μόνη γυναίκα που κατηγορείται για συνομωσία στη δολοφονία του. Ενώ όλοι είναι στραμένοι εναντίον της και έτοιμοι να την καταδικάσουν, ο δικηγόρος της είναι ο μόνος που πιστεύει στην αθωότητα της και θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει.

Τρέιλερ:



Arthur Christmas: Ο γιός του Άι Βασίλη
arthur

Σκηνοθεσία: Σάρα Σμιθ
Σενάριο: Σάρα Σμιθ, Πίτερ Μπέινχαμ
Με τις φωνές των: Τζέιμς Μακ Aβόι, Τζίμ Μπρόουντμπεντ, Μπίλ Νάιτ.
Είδος: Κινούμενα Σχέδια

Μαζί με τα Χριστούγεννα φτάνει και μια χριστουγεννιάτικη ταινία και για μικρούς αλλά και για μεγάλους!
Ο Άρθουρ είναι ο γιός του Άι Βασίλη και κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την ‘οικογενειακή επιχείρηση’. Την περίοδο αυτή δουλέυουν συνεχώς με σκοπό να προλάβουν να μοιραστούν τα δώρα σε όλα τα παιδιά. Από ένα λάθος όμως ένα παιδί κινδυνεύει να μην πάρει το δώρο του! Θα προλάβει ο Άρθουρ δώσει στο κοριτσάκι το δώρο του πριν ξημερώσουν Χριστούγεννα;

Τρέιλερ:



Άλλη μία χαρούμενη μέρα (Another happy day)
hapyday

Σκηνοθεσία: Σαμ Λέβινσον
Σενάριο: Σαμ Λέβινσον
Με τους: Ελεν Μπάρκιν, Κέιτ Μπόσγουορθ, Ντέμι Μουρ, Τόμας Χέιντεν Τσερτς, Ελεν Μπέρστιν, Τζορτζ Κένεντι
Είδος: Δραματική

Η Λιν επιστρέφει στο σπίτι των γονιών της για να παρευρεθεί σε ένα γάμο που θα τελεστεί εκεί. Προβληματικές σχέσεις θα έρθουν στην επιφάνεια όταν θα έρθει αντιμέτωπη με τους συγγενείς και ανγκαστεί να περάσει το Σαββατοκύριακο μαζί τους αλλά και τον πρώην άντρα της με την καινούρια του σύζυγο.

Τρέιλερ:


Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα