The Good, the Bad & the Queen 8-14/12/11

arockaria: Τρία τουλάχιστον μεγάλα περιοδικά (Mojo, Uncut, NME) ψήφισαν ως άλμπουμ της χρονιάς το Let England Shake της PJ Harvey.
Διαβάστηκε φορες




Περί μουσικής

pepe: Οι Miike Snow επιστρέφουν, φέρνοντας μαζί τους πάλι ελπίζω, την πιο όμορφη ποπ των τελευταίων χρόνων.

Maria: Κάτι πολύ όμορφο θα συμβεί τη Κυριακή 11/12 στο Tiki. H Όλγα Κουκλάκη θα μας παρουσιάσει τα καινούργια της κομμάτια και μαζί τη θα εμφανιστεί και η εκρηκτική Liset Alea (Nouvelle Vague).

Δείτε και το σχετικό videaki από το live στη Τεχνόπολη. 



Περί ανέμων και υδάτων

Maria: Έχετε πάθος με το ποδήλατο? Ε τότε πρέπει να περάσετε από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
8-11 Δεκεμβρίου μιας και εκεί θα πραγματοποιηθεί το Bicycle Film Festival!
Για να δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά
http://www.bicyclefilmfestival.com/athens

halias: Ο Ολυμπιακός το προσπάθησε και νίκησε μια μεγάλη ομάδα, άσχετα αν εμφανίστηκε με τα δεύτερα, και βρέθηκε στο Europa League. Αν δεις ποιες άλλες ομάδες βρέθηκαν στην ίδια μοίρα, το θεωρώ επιτυχία (βλέπε τις δυο του Μάντσεστερ, Άγιαξ, κλπ). Από την άλλη, τα πολλά εκατομμύρια που πήρε η Μασσαλία, ε με πειράζουν λίγο.

arockaria: Η χρονιά οδεύει προς το τέλος της και ο πονοκέφαλος της ανασκόπησης και της σύνταξης των διαφόρων λιστών κρύβει πάντα μια κρυφή ευχαρίστηση. Για να δούμε τι θα ψηφίσουμε κι εμείς εδώ στο Mix Grill...





Περί μουσικής

arockaria: Διάφορα σαΐνια της δημοσιογραφίας τα έβαλαν με τη Μάρθα Φριντζήλα επειδή "τόλμησε" να σατιρίσει ένα από τα τραγούδια-ιερές αγελάδες, τη Ρόζα του Άλκη Αλκαίου, στο από κοινού πρόγραμμά της με τον Φοίβο Δεληβοριά στο Gazarte. Καθένας δικαιούται να έχει τη γνώμη του. Το να υπονοείται, όμως, ότι κάποιοι δημιουργοί ή κάποια έργα είναι υπεράνω κριτικής, το να λέγεται ευθέως ότι το κοινό που χειροκρότησε είναι "κενό" και το να γίνονται ρατσιστικές επιθέσεις και δίκες προθέσεων με τέτοια αφορμή, αποκαλύπτει την τραγική μας κατάσταση...

halias: Άρχισαν τα όργανα, συγκεκριμένα ακούγονται σιγά σιγά οι γνωστές Χριστουγεννιάτικες επιτυχίες της Mariah Carey. Όσο και αν είναι ωραίες, μετά το δέκατο χρόνο και τη χιλιοστή φορά που τις ακούω, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ.

Περί ανέμων και υδάτων

pepe: Δεν έχω χειρότερο... Junior Master Chef

halias: Για άλλη μια φορά οι αποφάσεις είναι κρίσιμες και την τελευταία στιγμή παίζεται το κεφάλι μας. Για άλλη μια φορά ουσιαστικά δεν έχουμε λόγο στο τι θα συμβεί. Αρχίζω και το βαριέμαι αυτό το παραμύθι. Πόσες φορές μπορεί να κρατάς την αναπνοή σου στην άκρη του γκρεμού. Και κάθε φορά προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι η χειρότερη, και κάθε φορά η τελευταία σημαντική αλλαγή ή απόφαση.

Maria: Τίποτα το κακό! Όλα πάνε βάση προγράμματος.... λέμε τώρα! 

pepe: Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού στο Champions League, πικράθηκα ενώ δεν είμαι φανατικός.

halias: Μην μου πείτε ότι δεν έχετε παρατηρήσει ακόμα τα φωτάκια στις διακοσμήσεις για τα Χριστούγεννα που κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους, σε σπίτια και καταστήματα; Τουλάχιστον σε παιχνίδια ή ότι άλλο έχει τρελά φωτάκια που προκαλούν κρίσεις υπάρχουν προειδοποιήσεις, σε αυτά τίποτα. Εκεί που περνάς τσουπ το τρελό φωτορυθμικό και τυφλώνεσαι. Που είναι το Facebook Group για αυτά, ε;





Περί μουσικής

arockaria: Τρία τουλάχιστον μεγάλα περιοδικά (Mojo, Uncut, NME) ψήφισαν ως άλμπουμ της χρονιάς το Let England Shake της PJ Harvey ενώ το Q του έδωσε τη δεύτερη θέση. Δεδομένου ότι σπάνια συμβαίνει τέτοια ομοφωνία, το επίτευγμα της Αγγλίδας τραγουδοποιού είναι αξιοσημείωτο. The Queen, indeed!

pepe: Μάρθα Φριντζήλα!!!

Περί ανέμων και υδάτων

halias: Υποκλίνομαι, αν και όχι θαυμαστής, στην εκτυφλωτική λάμψη της παρουσίας του Σάκη Ρουβά. Δηλαδή στην πραγματικότητα δεν κοίταξα ούτε στιγμή αυτόν, αλλά τις Ρουβίτσες, διαφόρων ηλικιών που σκίζονται για πάρτι του. Αν το παλικάρι ενδιαφέρεται για κάποιον να του κρατάει το σακάκι σε τέτοιες συγκεντρώσεις να στείλω βιογραφικό. Πως μπορεί να ξεκινάνε από παιδάκια 10-12 χρονών και να φτάνουν σε γυναίκες (συχνά παντρεμένες με παιδιά πια) πάνω από τρείς φορές μεγαλύτερες; Και που να ήταν συναυλία δηλαδή.

φωτογραφίες από: http://en.wikipedia.org/, http://www.mcf.gr/, http://www.marthaf.eu/, http://www.myseason.gr/


Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα