The Good, the Bad & the Queen 15-21/12/11

poromenos: Μετά τις φιλότιμες προσπάθειες και του Aronofsky νομίζω πως είναι καιρός να παραδεχτούμε πως το Lulu είναι με διαφορά το χειρότερο album του 2011.
Διαβάστηκε φορες



Περί μουσικής

AriGO: H σωρεία αξιόλογων ελληνικών κυκλοφοριών και τη φετινή χρονιά. 2L8, gravity says i, Baby Guru, Kid Galax, Sugar Factory. Και κάποια ακόμα που σίγουρα θα μου ξέφυγαν. Τελικά υπάρχει εναλλακτική σκηνή στη Ελλάδα, or not to be?

pepe: Ανασκοπήσεις, αφιερώματα, λίστες, σχόλια, μουσικές... ναι αυτό είναι που μετράει σε αυτές τις περιπτώσεις. Για τους μουσικόφιλους είναι ένα παιχνίδι, κάτι σαν το Στοίχημα για τους ποδοσφαιρόφιλους. Μην ξενερώνετε, δείτε, διαβάστε, ακούστε, σχολιάστε (κι οι λίγες ενστάσεις δε βλάπτουν, φανταστείτε ας πούμε το gbal να μην ψηφίσει Radiohead... xaxaxaaaxa).

halias: Προσωπικά δεν τα πάω καλά με τις λίστες αλλά σίγουρα είναι ενδιαφέρον να δεις απόψεις για το τι συνέβει και φέτος. Άσε που όλο και κάτι θα ανακαλύψεις που σου ξέφυγε. Και να θυμάστε: Το 2012 θα καταστραφεί ο κόσμος γιατί το καλεντάρι των Μάγια τελειώνει τότε (μήπως του τελείωσε ο χώρος στις πέτρες που το έγραφαν;) οπότε ό,τι προλάβατε, προλάβατε.

indiego: Oι λίστες που όχι μόνο σε διασκεδάζουν στοιχειοθετώντας τες, αλλά που σου υπενθυμίζουν παραμελημένα και στριμωγμένα στο ράφι άλμπουμ. 


Περί ανέμων και υδάτων

poromenos: To Community είναι η καλύτερη κωμική σείρα που έχει παίξει στην Αμερικάνικη TV τα τελευταία 5 χρόνια(μετά το Arrested Development) Απλά βρείτε τρόπο να το δείτε.

halias: Για άλλη μια φορά φάνηκε η καλύτερη ομάδα στο ντέρμπι της Ισπανίας. Αν και πέτυχε γκολ από τα αποδυτήρια για τη Ρεαλ, η Barca είναι ανώτερη και όχι μόνο σε παίκτες ή τακτική αλλά και σε προπονητικό επίπεδο. Α, ρε Μουρίνιο, τι τύχη και μπούρδες ρεεεεε;





Περί μουσικής

poromenos: Μετά τις φιλότιμες προσπάθειες και του Aronofsky νομίζω πως είναι καιρός να παραδεχτούμε πως το Lulu είναι με διαφορά το χειρότερο album του 2011.

pepe: Ανασκολοπήσεις, επιδόματα, λίστες, χαράτσια,  μειώσεις... ναι αυτά είναι που μας γαμάνε τη ζωή (ελπίζω να επιτραπεί η λέξη όπως είναι). Και να μη θέλεις να το παρακολουθήσεις, απλά το βλέπεις στην πόρτα του σπιτιού σου, στο ταχυδρομικό σου κουτάκι (πολλές ενστάσεις και νεύρα δε βλάπτουν, θα έπρεπε όλοι να ενωθούμε και να ψηφίσουμε τους Radiohead να σταματήσουν... ουπς... τους πολιτικούς εννοούσα...). Αλλά συγνώμη, είμαστε τόσο κολοφάρα.

AriGO: Lists, lists, lists!!! Mags/Sites/Radios/People You Respect/Blogovision. Αχταρμάς. Κατεβάζεις λίστες και εν τέλει δεν αφομοιώνεις παρά ελάχιστα άλμπουμ. Πιο ψυχαναγκαστικός, πεθαίνεις.


Περί ανέμων και υδάτων

halias: Κάνανε συμφωνία στην Ευρώπη ή μας κοροϊδεύουν; Μάλλον κερδίζουμε χρόνο όλοι μέχρι το Μερκοζί να μας αφήσει ήσυχους. Όχι ότι θα λυθούν τα προβλήματα μας τότε αλλά τουλάχιστον δεν θα ακούμε το γνωστό: "Η Ελλάδα φταίει για όλα. Και για αυτά που συμβαίνουν στις άλλες χώρες."

indiego: Η μιζέρια που βομβαρδίζει το υποσυνείδητο μας 24 ώρες το 24ωρο. Mercy mercy us! που θα έλεγε και ο μεγάλος Marvin.

halias: Το κουφάρι της ΑΕΚ περιφέρεται και στο πρωτάθλημα με τη διοίκηση της να πανηγυρίζει για την προσωρινή πρωτιά, αλλά τους παίχτες απλήρωτους, την γύμνια εμφανή στην Ευρώπη, και την διάλυση να έρχεται. Το κακό είναι ότι δεν φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ, αλλά μόνο και άλλο τούνελ.

halias: Χωρίζει η Ευγενία τώρα που ο άλλος έγινε Υπουργός; Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο: που αυτός το χαίρεται τόσο που έγινε υπουργός σε υπερεσιακή ουσιαστικά κυβέρνηση (και ενώ χανόμαστε) ή που ασχολούνται ακόμα με τα αδιάφορα αυτά άτομα;






Περί μουσικής

AriGO: Οι ατυχείς δηλώσεις τις Νανάς (η οποία αν και έζησε μέχρι τα τριάντα (30) της χρόνια, στην Ελλάδα μιλάει με αξάντ) για τους τεμπέληδες Έλληνες, και πως πρέπει τα χρωστούμενα στην Ε.Ε. να επιστρέψουν.  No Comment


Περί ανέμων και υδάτων

indiego: Christmas baby!!  Αγάπη, ομόνοια και όλα λύνονται! Just think about it

halias: Ξέρω δεν αναφερόμαστε σε παιχνίδια αλλά Χριστούγεννα είναι. Για όποιον έχει το παλιό Medieval 2 total war η τροποποίηση Third Age 3 από χθες, απλώς το μετατρέπει στον κόσμο του Τόλκιεν. Πλήρη με τις πόλεις από τα βιβλία/ταινίες, με τις φυλές και όλα τα απαραίτητα σε στρατηγική για τους οπαδούς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Να σκεφτείτε ότι αγόρασα το παλιό παιχνίδι μόνο και μόνο για να παίξω Χριστουγεννιάτικα στην Μέση Γη. Αν πάλι προτιμάτε να γίνεται ο Μπάτμαν τσεκάρετε το Arkham City. Είναι επικό, με εσένα πρωταγωνιστή σαν τον Μπάτμαν (και λίγο Catwoman) και όλους τους γνωστούς κακούς να επεμβαίνουν, καθένας με τον τρόπο του, και στο σημείο του στην πόλη, στην ιστορία. Άσε που ρίχνεις και λίγο ξύλο ή πετάς με την κάπα σου ή ρίχνεις με τον γάντζο ή ότι άλλο γκατζετάκι χρησιμοποιεί ο καλύτερος ντεντέκτιβ του κόσμου.

φωτογραφίες από: http://www.myspace.com/, http://en.wikipedia.org/







Διαβάστε ακόμα