Στο βίντεοκλιπ του Χρήστου Λαϊνά ο ΚΙΤΤ φωνάζει: Η αγάπη θα λάμψει!

Διαβάστηκε
"Η αγάπη θα λάμψει" μέσα από ένα πολύ προσεγμένο και πρωτότυπο βίντεο από το solo album του Χρήστου Λαϊνά.Οπτικοποιήθηκε το ομόνυμο single από το νέο album του Χρήστου Λαϊνά, με τίτλο "Η αγάπη θα λάμψει"!

Ο εγκέφαλος των Ονειροπαγίδα, εδώ μας παρουσιάζεται σαν έναν περίεργο τύπο με πουπουλένια φτερά και ακουστικά στ' αυτιά, ο οποίος κινείται στην πόλη ως ένα αποκρουστικό, περίεργο και περίγελο στοιχείο της συντηρητικής μας κοινωνίας. Και όλα αυτά, γιατί απλά και μόνο, δείχνει να έχει μία παιδική αθωότητα! Στο τέλος του βίντεο και ενώ ήδη έχουμε περάσει στην εποχή της δραχμής, καταλήγει σε ένα γήπεδο μπάσκετ όπου τρώει τόσες ξυλιές που ο άνθρωπος μένει στον τόπο! Εκεί μεταφέρεται σ' έναν δικό του παράδεισο όπου η παιδικότητα κυριαρχεί! Ο κόσμος αυτός βέβαια είναι τόσο ουτοπικός όπου όχι μόνο υπάρχουν άγγελοι που χορεύουν ξέφρενα, αλλά ακόμη και ο ήρωας τον παιδικών μας χρόνων, ο ΚΙΤΤ είναι εκεί, ολοζώντανος και συμμετέχει στο πάρτυ!

Και όλα αυτά τελικά, δεν είναι και τόσο ουτοπικά! Θα μπορούσαν να είναι πραγματικότητα. Αρκεί βέβαια... η αγάπη να λάμψει!

Εσύ τι λες;Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου4/10 (4)
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια