Gazarte Live: Πρόγραμμα Ιανουαρίου - Απριλίου 2012

Το Gazarte σας εύχεται Καλή Χρονιά και σας προσκαλεί να απολαύσετε ζωντανά μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής σε ξεχωριστές παραστάσεις!
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Το Gazarte σας εύχεται Καλή Χρονιά και σας προσκαλεί να απολαύσετε ζωντανά μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής σε ξεχωριστές παραστάσεις!

RAY GELATO & The GELATO Giants - 14 & 15 Iανουρίου

Τhe legendary Godfather of swing

Μία καυτή live μπάντα, ένα εκρηκτικό swing group. Η πιο ατμοσφαιρική πρόταση για να μεταφερθούμε στα 50's και να χορεύουμε ασταμάτητα. Το Gazarte υποδέχεται τον Ιανουάριο και για δύο βραδιές τον Ray Gelato & The Gelato Giants, τον θρυλικό “νονό του swing”. Η υπόσχεσή τους; Να μας μεταφέρουν σε αλλοτινές, χρυσές, εποχές..14 & 15 Ιανουαρίου στο Gazarte.

Θέλετε να βάλουμε ένα στοίχημα; Ελάτε στο Gazarte και υπολογίστε τον χρόνο που χρειάζεται για να ξεσηκώσουν ο Ray Gelato και οι Gelato Giants ένα club στον αέρα.

Προετοιμαστείτε για δύο βραδιές ξέφρενου swing! Γιατί… “It don΄t mean a thing

if it ain’t got that swing “

 ***

Imany- 11 & 12 Φεβρουαρίου

η πανέμορφη Γαλλίδα που μάγεψε
το κοινό με το ντεπούτο άλμπουμ της

Η Imany θα βρίσκεται για δύο βράδια στην Αθήνα, 11 & 12 Φεβρουαρίου, ζωντανά, στην σκηνή του Gazarte, φέρνοντας φρέσκο αέρα από την Γαλλία και… πίστη στα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα.. “You will never know..” ο τίτλος του πρώτου της λατρεμένου single μέσα από ένα άλμπουμ που την έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο. Η όμορφη Γαλλίδα που πέρασε από την λάμψη του modeling στο μοναχικό μονοπάτι της μουσικής έχει πολλά να μας πει και να μοιραστεί μαζί μας κατά την παραμονή της στην Αθήνα. Δύο βραδιές με την ερμηνεύτρια με την μπάσα και αισθησιακή φωνή που κανείς δεν θέλει να χάσει και σίγουρα δεν θα ξεχάσει..

****

Marlena Shaw - 9, 10 & 11 Μαρτίου στο GAZARTE και 12 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

H Marlena Shaw είναι ένας πραγματικός θησαυρός, που δύσκολα εντάσσεται σε κάποια κατηγορία. Ένας μύθος της soul, μια ερμηνεύτρια σπάνιας κλάσης που θα απολαύσουμε ζωντανά τον Μάρτιο του 2012 στην σκηνή του Gazarte για πρώτη φορά live. Mε ρεπερτόριο που απλώνεται ανάμεσα σε jazz, R&B, pop, rock, soul, blues είτε gospel, ένα είναι σίγουρο: ετοιμαστείτε για ερμηνείες ανεπανάληπτες! Πολλοί τη συγκρίνουν με τα λαμπερα αστέρια της jazz όπως την Sarah Vaughn, την Dinah Washington και την Nancy Wilson ενώ μιλούν για τα shows της ως μία εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Στις 9, 10 & 11 Μαρτίου στην Αθήνα και μία μέρα μετά στην Θεσσαλονίκη στο Μέγαρο Μουσικής, το γοητευτικό παιχνίδι της απαράμιλλης Marlena Shaw θα παιχτεί για τέσσερα βράδια αποκλειστικά για το ελληνικό κοινό. Μεγάλα τραγούδια, σπουδαίες μουσικές και άφθονη γοητεία με την υπογραφή του θρύλου της Shaw.

***

ORCHESTRE NATIONAL DE JAZZ - 23 Mαρτίου

Το Gazarte παρουσιάζει την Orchestre National de Jazz – ONJ - και τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Daniel Yvinec, έναν φωτισμένο μουσικό, παραγωγό, δημιουργικό άνθρωπο που κάθε του πρόταση αποτελεί τομή για την τέχνη και αφορμή για την συνάντηση ενός φιλόμουσου κοινού, ανοιχτού στα νέα ερεθίσματα.

ΟNJ, ένας σύγχρονος θρύλος, μία λαμπερή μουσική κοινότητα αποτελούμενη από πραγματικά αστέρια. 15 μουσικοί θα βρίσκονται στην Αθήνα, στις 23 Μαρτίου 2012 και θα παρουσιάσουν στο αθηναϊκό κοινό ένα νέο project: τίτλος, CARMEN.Μία παράσταση που ενώνει κινηματογραφικές εικόνες (φιλμ του Cecil B.DeMille) με την τολμηρή σύχρονη μουσική των συνθετών της ONJ.

Ετοιμαστείτε για μία ανεπανάληπτη εμπειρία: Χάρη σε μια επέμβαση επί της μουσικής και της σκηνογραφίας -που ενίοτε τοποθετεί τους μουσικούς σε α' και ενίοτε σε β' πλάνο –οι δύο κόσμοι γίνονται ένα! Η όλη σκηνοθεσία προσφέρει στον θεατή διαφορετικά σημεία προσοχής κάνοντας τον να κινείται ελεύθερα από την μουσική στην εικόνα σε ένα μαγευτικό ταξίδι, σε μια δυνατή εμπειρία των αισθήσεων!

***

Yael Naim – 21 & 22 Απριλίου

Στις 21 και στις 22 Απριλίου το Gazarte υποδέχεται την Yael Naim, μία ξεχωριστή περσόνα της γαλλικής σκηνής που έχει ήδη κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ και έχει δώσει το δικό της προσωπικό στίγμα στη μουσική σκηνή της χώρας της αλλά και όπου εμφανίζεται εκτός Γαλλίας. H εβραϊκής καταγωγής καλλιτέχνις τραγουδάει στα γαλλικά, στα αγγλικά και στα εβραϊκά ενώ συνεργάζεται με τον percussionist David Donatien δισκογραφικά και επί σκηνής, το alter ego της τα τελευταία χρόνια. Οι περισσότεροι από εμάς, τη γνωρίσαμε μέσα από το τραγούδι «New Soul», από την διαφημιστική καμπάνια της Apple.

Η μουσική της Yael? Εχει δόσεις folk και jazz που μαζί με τις "μυστηριώδεις" λέξεις των τραγουδιών της και την ντελικάτη ποιότητα της ερμηνείας της φτιάχνουν ένα μοναδικό στυλ. Δύναμη και ευαισθησία, ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο μέσα από την τζαζ, την ποπ και την κλασική μουσική, και στίχοι που οδηγούν σε ενδοσκόπηση, σε ένα μουσικό εσωτερικό ταξίδι, αυτά είναι τα πλούσια μουσικά δώρα της Yael Naim.Κάθε live της είναι μία διαφορετική εμπειρία με την ίδια επικεφαλής μιας δυνατής παρέας μουσικών.Δεν μένει παρά να το διαπιστώσουμε από κοντά στις 21 & στις 22 Aπριλίου, στο Gazarte. Stay tuned!

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα