Τα Καλούδια της ώρας - 0907

(01) Η Duffy σάρωσε τα Brit Awards χθες βράδυ, μιας και πήρε τα εξής βραβεία : British Female Solo Artist, British Breakthrough Act & Best British Album για το εξαιρετικό της album "Rockferry". Δες εδώ και παρακάτω την εκτέλεση του "Warwick Avenue" στην απονομή των βραβείων.


(02) Όπως σου είχα γράψει την προηγούμενη εβδομάδα, οι Gorillaz έχουν προσφέρει σε όλους μας τη δυνατότητα να ακούσουμε 3 νέα demo κομμάτια τους, τα "Broken", "Electric Shock", "Stylo".

Διαβάστηκε φορες

(01) Η Duffy σάρωσε τα Brit Awards χθες βράδυ, μιας και πήρε τα εξής βραβεία : British Female Solo Artist, British Breakthrough Act & Best British Album για το εξαιρετικό της album "Rockferry". Δες εδώ και παρακάτω την εκτέλεση του "Warwick Avenue" στην απονομή των βραβείων.

(02) Όπως σου είχα γράψει την προηγούμενη εβδομάδα, οι Gorillaz έχουν προσφέρει σε όλους μας τη δυνατότητα να ακούσουμε 3 νέα demo κομμάτια τους, τα "Broken", "Electric Shock", "Stylo". Διάβασε όλη τη συνέντευξη του Damon Albarn στο BBC, άκουσε τα τραγούδια και κατέβασε τα εδώ.

(03) Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το νέο τους δίσκο "21st Century Breakdown" τον ερχόμενο Μάιο. Οι Green Day κακά τα ψέματα είναι ένα από τα μεγάλα groups της δεκαετίας. Αν θες να προετοιμαστείς κατάλληλα, δες τα κάποια video-clips και συναυλίες τους στην επίσημη σελίδα τους.

(04) Ήδη ακούω το νέο δίσκο των U2 - "No line on the Horizon" και έχω πολλά καλά να γράψω για αυτόν. Περισσότερα όμως πολύ σύντομα. Πάρε άλλη μια γεύση του τι εστί ζωντανή εμφάνιση των U2 από τη ζωντανή εκτέλεση του νέου τους single "Get on your boots" στην Απονομή των Brit Awards χθες βράδυ. Δες το video εδώ.

(05) Δες εδώ τη ζωντανή εκτέλεση του "15 step" των Radiohead, όπως αυτό ερμηνεύτηκε από τους ίδιους και την USC Marching Band στην Απονομή των Βραβείων Grammy. Πάντα, βρε παιδί μου, οι ζωντανές εμφανίσεις αυτού του συγκροτήματος είναι κάτι το ξεχωριστό! Προς το παρόν πάντως, έχουν ανακοινώσει συναυλίες το Μάιο μόνο στη Νότια και Κεντρική Αμερική. Ελπίζουμε για τον Ιούνιο...

(06) Σου έχω πει το πόσο καλός είναι ο νέος δίσκος του Moz "Years of Refusal". Τι θα έλεγες να βλέπαμε videos από τη Live εμφάνιση του Morrissey στο BBC Radio 2, η οποία περιείχε τα παρακάτω κομμάτια :

Set-list:

Something Is Squeezing My Skull
Mama Lay Softly On The Riverbed
Black Cloud
This Charming Man
I'm Throwing My Arms Around Paris
Best Friend On The Payroll
That's How People Grow Up
Why Don't You Find Out For Yourself
The World Is Full Of Crashing Bores
One Day Goodbye Will Be Farewell
Reader Meet Author
Seasick, Yet Still Docked
I Keep Mine Hidden
I'm OK By Myself

Τι λες λοιπόν ; Αν μένεις στη Μ. Βρετανία, μπες εδώ και δες το video όλης της συναυλίας του, άκουσε τη συνέντευξη του Moz στο Radio 2 και να θυμάσαι ότι το video θα παίζει μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα. Αν όμως - όπως είναι φυσικό - δε μένεις στην Αγγλία, μπες εδώ να δεις το "I'm Throwing My Arms Around Paris" και εδώ για την εκτέλεση του εξαιρετικού "This Charming Man" των Smiths.

Duffy - Warwick Avenue (Brit Awards - 18/02/2009)

Διαβάστε ακόμα