"Πόρτα" από Google/Youtube σε video των Perfume Genius με πρωταγωνιστές 2 ημίγυμνούς άνδρες

Διαβάστηκε
Aκατάλληλο και non family safe χαρακτηρίστηκε...Ένα clip 16 δευτερολέπτων για το κομμάτι "Hood" των Perfume Genius δοκίμασε να ανεβάσει στο YouTube η δισκογραφική εταιρεία Matador Records με αφορμή την προώθηση του άλμπουμ Put Your Back N 2 It.

H λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι ότι στο video το μέλος του γκρουπ Mike Hadreas αγκαλιάζει τον πορνοστάρ Arpad Miklos. Και οι δύο εμφανίζονται ημίγυμνοι, χωρίς πουκάμισο. H απάντηση που ήρθε από το YouTube είναι ότι αρνείται να το ανεβάσει επειδή προωθεί θέματα σεξουαλικής ωριμότητας και δεν είναι family safe, δηλαδή κατάλληλο για παιδιά.

Σύμφωνα με την Matador τόσο η Google όσο και το YouTube αναφέρουν στον τομέα της πολιτικής τους για όσα χαρακτηρίζονται ως ακατάλληλα "Adult Image/Video Content":

Ο,τιδήποτε διαφημιστικό video περιέχει υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους θα απορρίπτεται. Στο συγκεκριμένο ναι μεν οι πρωταγωνιστές είναι ημίγυμνοι, η γενική εικόνα όμως που προβάλλεται είναι ακατάλληλου σεξουαλικού περιεχόμενου.
Θα γίνει αποδεκτό μόνο εάν οι καλλιτέχνες συμμορφωθούν με την πολιτική της εταιρείας και το διαμορφώσουν ανάλογα. Η δισκογραφική ισχυρίζεται ότι σε ερώτημά της και στις 2 εταιρείες για το ποια σημεία χρειάζονται αλλαγή, δεν έλαβαν ποτέ απάντηση. Σε συνέντευξή του ο Mike Hadreas δηλώνει πως αν είναι να μην με ακούσει κάποιος μόνο και μόνο επειδή είμαι ομοφυλόφιλος, τότε είναι δικό του πρόβλημα.

Δείτε το βίντεο μέσω του Vimeo:

Perfume Genius ad from nils bernstein on Vimeo.

Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια