ΟΙ Βόμβοι στο "Rock 'n' Art": Κερδίστε προσκλήσεις

Διαβάστηκε
Το Mix Grill διοργανώνει διαγωνισμό και σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση των Βόμβων στο Rock n Art την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 4 μμ:

Αν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε στο διαγωνισμό, μπορείτε:

- αφού συμπληρώσετε τη φόρμα να παίξετε στο on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες" και για κάθε παιχνίδι που θα παίξετε, θα έχετε άλλη μια συμμετοχή. Όσα περισσότερα παιχνίδια παίξετε, τόσες φορές θα είναι το όνομά σας στην κλήρωση.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ Βόμβοι
στο "Rock 'n' Art" music live stage!
Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου οι Βόμβοι ανεβαίνουν στην σκηνή του "Rock 'n' Art" σαν σύγχρονος θίασος φερμένος απ’ την επαρχία.

Οι Βόμβοι είναι ένα μάζωμα καλλιτεχνών και μουσικών που μπολιάζουν με σεβασμό την μακρόχρονη καθ’ ημάς μουσική παράδοση, με σύγχρονες εναλλακτικές νόρμες όπως rock,  hip-hop,  trip-hop κ.α. σε "έντεχνο" και "άτεχνο" κώδικα. Ο στίχος τους προσωδιακά ανατρεπτικός, καυστικός, με έναν επαρχιώτικο αέρα, δίνει μια έντονη γεύση στους αδογμάτιστους των ακροατών.

Χωρίς να χάσουν λοιπόν, ούτε στιγμή τον προσωπικό τους ήχο, αποφασίζουν να παρουσιάσουν ένα μοναδικό πάντρεμα της πρωτότυπης δισκογραφικής τους δουλειάς, με γνωστά έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια της ελληνικής σκηνής. Aν κάποιος μας ζητούσε να τους περιγράψουμε με μια πρόταση,  τότε θα λέγαμε «Βόμβοι… η παράδοση στη πρίζα».
Μια παρέα λοιπόν,  απλά αποφασίζει να ενώσει τη διάθεση, το ταλέντο, τη διαφορετικότητα, την αγάπη και την χαρά για αυτό που κάνει στην σκηνή, με οδηγό το τραγούδι και μοναδικό στόχο την ψυχαγωγία!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΤΡΟ Α.Ε.
www.metrolive.gr

"Rock 'n' Art" music live stage
Λεωφ. Συγγρού 57 & Φραντζή, πλησίον μετρό ΦΙΞ
(Λειτουργεί ελεγχόμενος υπόγειος χώρος στάθμευσης του σταθμού Συγγρού-Φιξ)
Ώρα έναρξης: 22:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Τιμή εισιτηρίου:  10,00€ με ποτό
Τηλ. Επικοινωνίας - κρατήσεων: 2110176542 & 6937032595

http://www.atlantisfm.gr/ http://www.stokokkino.gr/  http://www.musiccorner.gr/  http://www.bleepradio.gr/ http://www.boxtv.gr/ http://radioisart.gr/radio/   http://www.go-out.gr/ http://www.mixgrill.gr/  http://www.musicity.gr/  

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια