Cine grill: Οι καινούργιες ταινίες της εβδομάδας - 2/2/2012

Αυτή την εβδομάδα, τέσσερις καινούργιες ταινίες κυκλοφορούν, με το "Ο Θεός της Σφαγής" του Ρόμαν Πολάνσκι και το "The Muppets" να τραβούν τα βλέμματα.
Διαβάστηκε φορες
Ο Θεός της Σφαγής (Carnage)

Σκηνοθεσία: Ρόμαν Πολάνσκι
Σενάριο: Γιασμίνα Ρεζά
Με τους: Τζόντι Φόστερ, Κέιτ Γουίνσλετ, Κριστόφ Βάλτς, Τζόν Ράιλι
Είδος: Κωμική

Βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο της σεναριογράφου, η ταινία αυτή μας διηγείται την ιστορία δύο ζευγαριών που κλείνονται σε ένα δωμάτιο για να λύσουν τις διαφορές των παιδιών τους που τσακώθηκαν. Όσο η ώρα περνάει, η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο τεταμένη, μέχρι να έρθει η “σφαγή”.

Τρέιλερ:



The Muppets

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μπόμπιν
Σενάριο: Τζέισον Σίγκελ, Νίκολας Στόλερ
Είδος: Κωμωδία
Με τους: Τζέισον Σίγκελ, ‘Ειμι ‘Ανταμς, Κρις Κούπερ, Ρασίντα Τζόουνς

Στις διακοπές τους ο Γουόλτερ (ο οποίος είναι μεγάλος φαν των Muppets) μαζί με τον αδερφό του και την κοπέλα του ενημερώνονται πως ένας μεγιστάνας θέλει να κατεδαφίσει το Muppet Theater με σκοπό να φτιάξει μια πετρελαιοπηγή. Αποφασίζουν λοιπόν να επισκεφτούν τον Κέρμιτ και να αναζητήσουν όλο τον παλιό θίασο με στόχο την επανασύνδεση του. Σκοπός τους είναι να διοργανώσουν  ενα μεγάλο τηλεμαραθώνιο και να συγκεντρώσουν το ποσό που χρειάζεται για να μείνει το θέατρο τους ανοιχτό. Βέβαια ο μεγιστάνας δεν θα παραδώσει τα όπλα τόσο εύκολα!

Τρέιλερ:



Το χρονικό (Chronicle)

Σκηνοθεσία: Τζος Τράνκ
Σενάριο: Μαξ Λάντις
Είδος: Μεταφυσικό Θρίλερ
Με τους: Ντέιν ΝτεΧάαν, Άλεξ Ράσελ, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν

Τρείς φίλοι κάνουν μια σημαντική ανακάλυψη και αποκτούν υπερφυσικές δυνάμεις. Ενώ μαθαίνουν να ελέγχουν αυτές τις δυνάμεις χάνουν τον έλεγχο της ζωής τους και κυριεύονται απο μια σκοτεινή πλευρά που δεν ήξεραν καν οτι έχουν.

Τρέιλερ:



Άδικος Κόσμος

Σκηνοθεσία: Φίλιππος Τσίτος
Σενάριο: Δώρα Μασκλαβάνου, Φίλιππος Τσίτος
Με τους: Αντώνη Καφετζόπουλο, Θεοδώρα Τζήμου, Χρήστος Στεργιόγλου
Είδος: Κοινωνική

Ο Σωτήρης είναι ένας προανακριτής της αστυνομίας που αποφασίζει πως θα αθωώνει όλους αυτούς που διαπράττουν εγκλήματα λόγω απελπισίας. Ο ίδιος διαπράττει ένα έγκλημα και μάρτυρας αυτού γίνεται η Δώρα η οποία βρίσκεται η ίδια σε κατάσταση απελπισίας.

Τρέιλερ:




Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα