Νέο τραγούδι από τους Electric Litany

Διαβάστηκε
Τον διάδοχο του δισκογραφικού τους ντεμπούτου ετοιμάζουν οι Electric Litany, ενώ με το πρώτο τους (ακούστε το νέο τραγούδι 'Enemy')....Τον διάδοχο του δισκογραφικού τους ντεμπούτου ετοιμάζουν οι Electric Litany, ενώ με το πρώτο τους, “How To Be A Child And Win The War”, κατόρθωσαν να γίνουν αγαπητοί στο ελληνικό κοινό και να επιλεχθούν ως support band στη συναυλία των Interpol.

Ο δεύτερος δίσκος θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2012, από την Inner Ear Records, αλλά μπορείτε ήδη να ακούσετε δείγμα της νέας τους δουλειάς από ένα 7ιντσο που κυκλοφορεί στις 20 Φεβρουαρίου. Τα τραγούδια 'Enemy' και 'Βetrayal Of The Lamenting Circles' εμπνεύστηκαν τη σκοτεινή της ατμόσφαιρα από ένα νεκροταφείου του Δυτ. Λονδίνου και από ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο γλυκών του Αν. Λονδίνου. Οι τελικές ηχογραφήσεις έγιναν στο στούντιο του Βασίλη Τερλέγκα.

Αυτή την εποχή ετοιμάζονται 2 video clip για τα κομμάτια. Το video του “Enemy” γυρίστηκε στη Λευκίμμη (Κέρκυρα) με πρωταγωνιστές κατοίκους του χωριού, σε μια απεικόνιση μιας μελλοντικής και ολίγον συμβολικής αγροτικής επανάστασης με σύμβολο ένα μικρό αγόρι. Το video για το “Βetrayal Of The Lamenting Circles” θα είναι ένα αχνό όνειρο.

Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια