Νέος δίσκος από τους Shins μετά το 2007

Με τον πρώτο δίσκο μετά το 2007 επιστρέφουν φέτος οι Shins. Ακούστε νέα τραγούδια.
Διαβάστηκε φορες
Οι Shins ξεκίνησαν τη μουσική τους πορεία το 1996 και κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο το 2001 και μέχρι το 2007 είχαν κυκλοφορήσει άλλους 2 με τελευταίο τον Wincing The Night Away (2007). Φέτος, οι Shins κυκλοφορούν τον τέταρτο δίσκο τους με τίτλο ‘Port of Morrow’ και συγκεκριμένα στις 20 Μαρτίου.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Columbia και την δισκογραφική του τραγουδιστή των Shins, Aural Apothecary σε CD, βινύλιο και ψηφιακή μορφή. Για τους νοσταλγούς της κασέτας θα υπάρξει και μια πολυτελής έκδοση σε κασέτα σε περιορισμένο αριθμό για όσους αγοράσουν το δίσκο από την επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος.

Ο James Mercer, τραγουδιστής και βασικός στιχουργός-συνθέτης του συγκροτήματος έγραψε όλα τα τραγούδια του δίσκου και έπαιξε τα περισσότερα όργανα. Στο δίσκο συμμετέχουν και οι Janet Weiss (Wild Flag), Joe Plummer (Modest Mouse), Eric D. Johnson (Fruit Bats) και κάποια από τα πρώην μέλη των Shins, Dave Hernandez και Marty Crandall. Η τωρινή σύνθεση των Shins είναι οι James Mercer, Yuuki Matthews (Crystal Skulls), Jessica Dobson, Joe Plummer και Richard Swift. Την παραγωγή του δίσκου έκανε ο Greg Kurstin (Lily Allen, the Bird and the Bee).

Τracklisting:

01 The Rifle's Spiral
02 Simple Song
03 It's Only Life
04 No Way Down
05 September
06 Bait and Switch
07 Fall of '82
08 For a Fool
09 40 Mark Strasse
10 Port of Morrow

Ακούστε τρία τραγούδια από το νέο δίσκο παρακάτω:







Σχετικό θέμα
Tags
Διαβάστε ακόμα