Νέα κυκλοφορία απο Cyanna και live release party.

Διαβάστηκε
Με το “The Undressed EP”, οι Cyanna παρουσιάζουν την πρώτη τους ανεξάρτητη παραγωγή, που θα κυκλοφορήσει σε 12ιντσο βινύλιο (με ένθετο CD), την Πέμπτη 15 Μαρτίου.Δελτίο Τύπου

Με το “The Undressed EP”, οι Cyanna παρουσιάζουν την πρώτη τους ανεξάρτητη παραγωγή, που θα κυκλοφορήσει σε 12ιντσο βινύλιο (με ένθετο CD), την Πέμπτη 15 Μαρτίου. Την ίδια ημέρα, θα γίνει live παρουσίαση του νέου E.P. στο Six D.o.g.s..

Το “The Undressed EP”, την παραγωγή του οποίου υπογράφει το ίδιο το γκρουπ, αποτελείται από τέσσερα κομμάτια-προπομπούς του επερχόμενου άλμπουμ των Cyanna, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2012.

Ο οργανικός ήχος, σήμα κατατεθέν του EP, ξεδιπλώνεται μέσα από τα εκφραστικά φωνητικά, τις ακουστικές κιθάρες, τον ήχο του πιάνου και του organ, ενώ η χρήση παραδοσιακών μουσικών οργάνων, όπως ο μπαγλαμάς και η μαντόλα, σε συνδυασμό με τις blues-rock αναφορές, προσδίδουν μία ξεχωριστή αισθητική, αποκαλύπτοντας τους folk πειραματισμούς του γκρουπ.

Αυτή είναι η πρώτη κυκλοφορία του γκρουπ σε βινύλιο, αριθμημένα συλλεκτικά αντιτύπα τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρώτοι, όσοι παρευρεθούν στη συναυλία στο Six D.o.g.s., αφού θα δίνεται στην είσοδο μαζί με το εισιτήριο της συναυλίας.


Θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του EP σε ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα.

Ακούστε το “The Undressed EP” εδώ

Info:

“The Undressed EP” 
12’’ Vinyl + ένθετο CD | Release date 15.03.2012

“The Undressed Release Party” 
15.03.2012 | Six D.o.g.s. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
 
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 
Ώρα έναρξης: 22.00 (αυστηρά) 
Τιμή Εισιτηρίου: 10€ (συμπεριλαμβάνεται 12’’ Vinyl + ένθετο CD)
Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια