Οι Berlin Brides στο MG Festival 2012

Στις αρχές Απριλίου, οι Berlin Brides θα κατηφορήσουν στον Πειραιά για το MG Festival 2012.
Διαβάστηκε φορες
Οι Berlin Brides, δηλαδή η Νατάσα Γιανναράκη και η Μαριλένα Ορφανού θα είναι στο MG Festival 2012! Πρόκειται για μια μπάντα που συνδυάζει τον ηλεκτρονικό ήχο, το punk, την pop και βέβαια τη μουσική του Βερολίνου. Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα και ξεχωριστά συγκροτήματα της Inner Ear, θα μας κάνει την τιμή να είναι κομμάτι του MG Festival 2012.

Ας δούμε όμως ποιες είναι οι Berlin Brides:

Πριν ένα χρόνο περίπου, η Νατάσα και η Μαριλένα βρέθηκαν στο studio του Mix Grill και φιλοξενήθηκαν από την εκπομπή μας στο Mind Radio. Τότε μας έλεγαν:

"Ξεκινήσαμε μαζί το 2007, πριν από τρία χρόνια. Γνωριστήκαμε το καλοκαίρι και ξεκινήσαμε πρόβες το φθινόπωρο. Γράψαμε το πρώτο μας demo τέτοια εποχή περίπου...

Μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με διαφορετικούς μουσικούς και στη σκηνή και στο studio. Τη μουσική τη γράφουμε αποκλειστικά εμείς και μετά έρχονται φίλοι μας, οι οποίοι συμβάλλουν με το δικό τους ύφος σε αυτό που κάνουμε εμείς. Μας αρέσουν πολύ τα 60s και τα 90s.

Προτιμάμε να αντιμετωπίζουμε τη ζωή με χιούμορ παρά με dramaqueen-ισμούς.  Νομίζω ότι αυτό που χαρακτηρίζει τους στίχους είναι μια ειρωνική απόσταση από το αντικείμενο. Σαν να μην είσαι μέσα στην κατάσταση και να πελαγώνεις, αλλά την παρατηρείς από μια απόσταση και να μπορείς να γελάσεις μ’ αυτήν, να παρατηρήσεις τον εαυτό σου. Αν δεν είσαι σαρκαστικός με αυτά που σου συμβαίνουν, πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθεις.  Πρέπει να μπορείς να κοροϊδέψεις τον ίδιο σου τον εαυτό."


Στις αρχές Απριλίου, οι Berlin Brides θα κατηφορήσουν στον Πειραιά για το MG Festival 2012. Ας δούμε ξανά τις βασικές λεπτομέρειες για το Φεστιβάλ μας:

MG Festival 2012
Ελληνόφωνα, Αγγλόφωνα ή και τα δύο μαζί;

Πότε: την Κυριακή των Βαϊων, στις 8 Απριλίου 2012
Που: στη Μουσική Σκηνή του Passport
Line-up:
Πάνος Μουζουράκης,
Expert Medicine,
Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος,
Berlin Brides,
TBA
Εισιτήρια: Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν πληροφορίες για την προπώληση.


Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
10,0 / 10 (σε 5 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα