Ταινίες - Μάρτιος 2012

Δείτε ποιές ταινίες σας προτείνουν οι συντάκτες μας
Διαβάστηκε φορες

ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
(RUM DIARY)
Aμερικανική δραματική (2011)
Σκηνοθεσία: Μπρους Ρόμπινσον
Με τους: Τζόνι Ντεπ, Τζιοβάνι Ριμπίζι, Άαρον Έκχαρτ, Άμπερ Χερντ
Στο Πόρτο Ρίκο του 1960 ο δημοσιογράφος Πολ Κεμπ μπλέκεται στην προσπάθεια κάποιων Αμερικανών επιχειρηματιών να εκμεταλλευτούν μια παρθένα έκταση του νησιού, ενώ ερωτεύεται τη γυναίκα ενός από τους διεφθαρμένους συνεργάτες του.


SHAME
Αγγλική δραματική (2011)
Σκηνοθεσία: Στιβ ΜακΚουίν
Με τους: Μάικλ Φασμπέντερ, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Νικόλ Μπέχαρι
Ο εθισμένος στο σεξ Μπράντον προσπαθεί να χειριστεί την προσωπική του ζωή, η οποία περιπλέκεται περισσότερο όταν η αδερφή του έρχεται απροειδοποίητα κι εγκαθίσταται στο νεοϋορκέζικο διαμέρισμά του.


ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
(HAPPYTHANKYOUMOREPLEASE)
Αμερικανική κομεντί (2010)
Σκηνοθεσία: Τζος Ράντνορ
Με τους: Μαλίν Άκερμαν, Κέιτ Μάρα, Τζος Ράντνορ
Τρία ζευγάρια κι ένα μικρό αγόρι ερωτεύονται, χωρίζουν, τσακώνονται και μονιάζουν στη σύγχρονη Νέα Υόρκη. Μια ταινία που μάλλον "πέρασε και δεν ακούμπησε" από τις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες. Ο Τεντ της τηλεοπτικής σειράς "How I Met Your Mother" γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μια γλυκιά κομεντί για τον έρωτα και την τρυφερότητα στην καθημερινότητα.


CHICO & RITA
Ισπανική, Κινούμενα σχέδια (2010)
Σκηνοθεσία:Tono Errando, Javier Mariscal, και Fernando Trueba    
Σενάριο: Ignacio Martínez de Pisón, Fernando Trueba
Πρωταγωνιστούν: Mario Guerra, Limara Meneses και Eman Xor Oña
Στη μεταπολεμική Αβάνα, ο Τσίκο είναι ένας ταλαντούχος πιανίστας και η Ρίτα μια όμορφη τραγουδίστρια. Η παθιασμένη σχέση τους θα γεννήσει μερικές υπέροχες μελωδίες και θα τους «ταλαιπωρεί» για μισό και πλέον αιώνα. Υποψήφιο για Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων 2012.

THE FANTASTIC FLYING BOOKS OF MR. MORRIS LESSMORE
Αμερικανική, Κινούμενα Σχέδια, Μικρού Μήκους (2011)
Σκηνοθεσία: William Joyce, Brandon Oldenburg
Σενάριο: William Joyce
Το Όσκαρ κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους δόθηκε σε μια ταινία-ταξίδι στη μαγική χώρα των βιβλίων. Σε μια εποχή που θέλει τα βιβλία ξεπερασμένα και τα αντικαθιστά με ηλεκτρονικές συσκευές και audiobooks, οι δημιουργοί της ταινίας βάζουν στα βιβλία φτερά και μας οδηγούν στην πιο ζηλευτή βιβλιοθήκη του κόσμου. Θα τη βρείτε στο youtube (/watch?v=Adzywe9xeIU) ή μπορείτε απλά να την δείτε παρακάτω:




Πηγή πληροφοριών: athinorama.gr
Διαβάστε ακόμα