Inspiral Carpets @ Fuzz 10/03

Το περασμένο Σάββατο λοιπόν το Fuzz φιλοξένησε τους Inspiral Carpets σε ένα γεμάτο χώρο για να  υμηθούμε μαζί τις επιτυχίες και τον garage ήχο από τα τέλη των 80’s και να φθάσουμε στο σήμερα.
Διαβάστηκε φορες
Εντάξει το καθυστέρησα λιγάκι αλλά τα κατάφερα…

Το περασμένο Σάββατο λοιπόν το Fuzz φιλοξένησε τους Inspiral Carpets σε ένα γεμάτο χώρο για να  θυμηθούμε μαζί τις επιτυχίες και τον garage ήχο από τα τέλη των 80’s και να φθάσουμε στο σήμερα.

Η μπάντα εμφανίστηκε στη σκηνή λίγο πριν τις 10:30 και ο κόσμος ήταν ήδη αρκετά ενθουσιασμένος. Οι επιτυχίες των Inspiral Carpets είναι αρκετές και τραγούδια όπως το Commercial Reign, Dragging me Down,This is How It Feels, Bitches Brew, Saturn 5, I Want You ,Joe και Find Out Why ήταν σίγουρα από τις καλύτερες στιγμές του live και ξεσήκωσαν το κοινό. Έκτος όμως από τις γνωστές επιτυχίες, το Υou Are So Good For Me ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση από τα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στο επερχόμενο άλμπουμ.

 Είχαν έρθει με πολύ καλή διάθεση και ενέργεια την οποία σίγουρα μετέδιδαν και στο κοινό.  Βέβαια όταν μιλάμε για «ενέργεια» και «δυναμισμό» στη σκηνή, την πρωτιά κέρδισε χωρίς καμία αμφιβολία ο Martyn Walsh (μπάσο) οποίος  έδινε τον καλύτερο του εαυτό. Όσον αφορά τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Stephen Holt  θα τον ήθελα λίγο πιο «δραστήριο» . Ο Clint Boon στα πλήκτρα είχε μια πολύ όμορφη επικοινωνία μαζί μας σε όλη τη διάρκεια του live λέγοντας μάλιστα στην αρχή αστειευόμενος «ήρθαμε για να βοηθήσουμε την οικονομία σας».

Το highlight της βραδιάς  ίσως ήταν το παρακάτω:

Ενώ λοιπόν απολαμβάναμε  την συναυλία  με τη παρέα μου, έχουμε παρατηρήσει ένα «τύπο» στο πίσω μέρος της σκηνής και δεξιά, ο οποίος δεν έχει σταματήσει να χορεύει ούτε λεπτό. Η απορία μας λύθηκε όταν λίγο πριν το τέλος ο Clint μας σύστησε τον μπασίστα των Puressence Kevin Matthews,o οποίος είπε να τους ακολουθήσει μέχρι την Αθήνα. Μας καλησπέρισε και o ίδιος σε «άπταιστα» ελληνικά: «Kalispera, Yia mas , ouzo »…

Τέλος,  σε γενικές γραμμές  οι Inspiral Carpets έκαναν μια αρκετά καλή εμφάνιση που ευτυχώς κατάφερε συγκεντρώσει αρκετά κόσμο στο Fuzz. 


Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα