Καινούριο album απο τους A Place To Bury Strangers

Διαβάστηκε
Οι Νεοϋορκέζοι master της noise A Place To Bury Strangers ετοιμάζουν καινούριο album με τίτλο “Worship” και σχολιάζουν τη δουλειά τους.Οι A Place To Bury Strangers ετοιμάζουν να κυκλοφορήσουν καινούριο album στις 11  Ιουνίου. Και ο τίτλος αυτού: “Worship”.

H noise μπάντα από τη Νέα Υόρκη, μας επιτρέπει να ακούσουμε αλλά και να κατεβάσουμε το πρώτο single από το τρίτο της album, “You are the oneεδώ.

Προφανώς, το LP ακολουθεί την πορεία του προηγούμενου EP “Onwards On The Wall” και σημαδεύεται με τα χαρακτηριστικά της Kraut-rock, dream-pop και 80s gothic music, διατηρώντας παράλληλα το noise και σκληρό στοιχείο στον ήχο της μπάντας.

Σχετικά με το καινούριο album που ακολουθεί μετά από το τελευταίο του 2009 “Exploding Head”, ο μπασίστας Dion Lunadon σχολιάζει: «Αυτό το album γράφτηκε, ηχογραφήθηκε, μιξαρίστηκε και είναι ιδιοκτησία των A Place To Bury Strangers. Αποτελεί  το δικό μας όραμα για το πώς θα έπρεπε να είναι η μουσική εν έτη 2012, όχι η ερμηνεία κάποιου άλλου».

Και συνεχίζει: «Κάθε ήχος σε αυτό το album φτιάχτηκε από εμάς και τα εργαλεία μας, τα οποία κατασκευάστηκαν από εμάς για το συγκεκριμένο σκοπό και δεν χρησιμοποιήθηκαν σε προηγούμενη ηχογράφηση. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Σε ένα μέρος της δουλειάς η μπάντα έχει τον απόλυτο έλεγχο – κάμπτοντας, σχηματοποιώντας και χτίζοντας ουσιαστικά τους ήχους και τα τραγούδια. Στα υπόλοιπα μέρη η μπάντα αποποιείται τον έλεγχο και αφήνει τα τραγούδια και τους ήχους να παραχθούν από μόνα τους. Δεν προσπαθούμε να επανεφεύρουμε τους εαυτούς μας, αλλά απλά να τους πάμε ένα βήμα παρακάτω από όλες τις μουσικές απόψεις».

“Worship” tracklisting:

“Alone”
“You Are The One”
“Mind Control”
“Worship”
“Fear”
“Dissolved”
“Why I Can't Cry Anymore”
“Revenge”
“And I'm Up”
“Slide”
“Leaving Tomorrow”

Οι  A Place To Bury Strangers θα βρίσκονται σε περιοδεία στη Μ. Βρετανία το Μάιο.

Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια