Διαγωνισμός για Νεανικές Μπάντες, 34ο River Party!

Διαβάστηκε
Δηλώστε συμμετοχή από 20 Απριλίου ως τις 20 Μαίου 2012 και διεκδικήστε τη συμμετοχή της μπάντας σας στo YOUTH STAGE του 34ου RIVER PARTY...Δελτίο Τύπου

Το μεγαλύτερο μουσικό & κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα
1 έως και 5 Αυγούστου 2012  
στο Νεστόριο της Καστοριάς
Ένα μυστικό που το παίρνει το ποτάμι! Κάθε χρόνο!
 
Δηλώστε συμμετοχή από 20 Απριλίου ως τις 20 Μαίου 2012 και διεκδικήστε τη συμμετοχή της μπάντας σας στo YOUTH STAGE του 34ου RIVER PARTY. 

Κερδίστε ακόμα: πολλά «μουσικά» δώρα και υποτροφίες.

Aνεβάστε στο http://www.facebook.com/RiverPartyNestorio ένα  χαρακτηριστικό βίντεο κάποιας πρόσφατης live εμφάνισής σας μέγιστης διάρκειας 15 λεπτών, μαζί με το προφίλ του συγκροτήματός σας (κείμενο 80-100 λέξεων) και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό.

•      Για να συμμετάσχετε στο RIVER PARTY YOUTH STAGE 2012 πρέπει: 
To ρεπερτόριο του συγκροτήματός σας να καλύπτει τουλάχιστον 30 λεπτά μουσικής.
Να είστε διαθέσιμοι να εμφανιστείτε στο 34ο River Party, το οποίο θα λάβει χώρα στο Νεστόριο Καστοριάς από τη    1 έως τις 5 Αυγούστου 2012.\
Να μπορείτε να συνεργαστείτε με την τεχνική διεύθυνση του φεστιβάλ παρέχοντες  επίσης ένα σαφές stage plan. 

Διεκδικήστε την ψήφο του κοινού. Οι φίλοι και οι fans σας θα μπορούν να σας ψηφίζουν:
Κάνοντας like στην ειδικά διαμορφωμένη καρτέλα που θα ανέβει στο facebook, στη σελίδα του αγαπημένου μας φεστιβάλ, και θα μείνει αναρτημένη από τις 21 Μαίου μέχρι και τις 10 Ιουνίου 2012.

Τα 3 συγκροτήματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους, παίζουν κατευθείαν στα Live του Youth Stage, ενώ τα υπόλοιπα θα επιλεχθούν από 3μελή επιτροπή (τα ονόματα  της επιτροπής θα ανακοινωθούν μέσα στο Μάιο και θα αποτελούνται από στελέχη της μουσικής βιομηχανίας, αξιόλογους μουσικοσυνθέτες και δημοσιογράφους του μουσικού ρεπορτάζ), η οποία όμως θα λάβει σοβαρά υπ’όψιν της το ποιες μπάντες  έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα like.
Στο Youth Stage 2012 θα λάβουν μέρος συνολικά:

-15 μπάντες (η ημέρα, ώρα και σειρά εμφάνισης τους θα οριστούν αποκλειστικά από τη διοργάνωση) 
-μια μόνο μπάντα η 16η (η οποία θα επιλεχθεί αποκλειστικά από την επιτροπή) θα έχει την ευκαιρία να εμφανιστεί στο ΜAIN STAGE του River Party μαζί με όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας.

Από πλευράς διοργάνωσης οι νικητές:

-θα έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου για όλες τις μέρες του φεστιβάλ (δελτία ελεύθερης εισόδου θα δοθούν μόνο για τα μουσικά μέλη της κάθε μπάντας)

-θα έχουν τη δυνατότητα να κατασκηνώσουν δωρεάν μέσα στο φεστιβάλ σε χώρο που θα έχει δεσμευτεί από την διοργάνωση

-η διοργάνωση καλύπτει έξοδα μετακίνησης από και προς το χώρο του Φεστιβάλ μόνο με  τα πούλμαν που  έχει δεσμεύσει η ίδια και θα ξεκινούν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

- οι μπάντες που θα συμμετέχουν στο τελικό line up θα αναφερθούν στο επίσημο website του φεστιβάλ www.riverparty.org , στις social media σελίδες του, καθώς και στο επίσημο  έντυπο πρόγραμμά του, που θα μοιράζετε στο χώρο του Φεστιβάλ.

Μη χάσετε την ευκαιρία! Δηλώστε συμμετοχή στο μεγαλύτερο μουσικό & κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας και γίνεται και εσείς μέρος  της καλλιτεχνικής του ιστορίας!

Πληροφορίες στο: 210 7475080  και στο info@live2.gr


Το 2012, το River Party  θα είναι καλύτερο από ποτέ, με περισσότερες προτάσεις ψυχαγωγίας και με δυνατές υπογραφές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σημαντικά ονόματα από τον χώρο της μουσικής θα δώσουν το "παρών" επί 5 ημέρες. Παράλληλα, το φετινό  River Party προσφέρει το πιο οικονομικό πακέτο διακοπών. Η προπώληση ξεκίνησε νωρίτερα. Ήδη διατίθενται τα πρώτα πενθήμερα εισιτήρια στην ειδική τιμή -προσφορά των 35 ευρώ μόνο!  
Αναζητήστε τα σε: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Δήμο Νεστορίου και online και κάντε κράτηση από τώρα για τις πιο ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές!


34o River Party || 1 με 5 Αυγούστου το ραντεβού μας και ήδη... μετράμε αντίστροφα. 
Με προσμονή για την πενθήμερη συνάντηση με φίλους, με αγαπημένους καλλιτέχνες, με νέα ονόματα της μουσικής που θα ανακαλύψουμε και φέτος, με διάθεση εξερεύνησης των μυστικών του φυσικού τοπίου του Αλιάκμονα, στα νερά του οποίου θα κάνουμε τις βουτιές μας και αυτό το καλοκαίρι.

Info:

Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια