Ποιες καλοκαιρινές συναυλίες ή Φεστιβάλ γίνονται πάνω σε αγώνες του EURO 2012;

Ποιες λοιπόν συναυλίες ή Φεστιβάλ πέφτουν την ίδια μέρα με σημαντικούς αγώνες του EURO;
Διαβάστηκε φορες
Πολλές καλημέρες σε όλους!

Μετράμε μόλις 17 ημέρες μέχρι την πρεμιέρα του EURO 2012 ή αλλιώς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, που γίνεται φέτος στην Πολωνία και την Ουκρανία. Από τις 8 του Ιούνη μέχρι την πρώτη μέρα του Ιουλίου, ο ανδρικός πληθυσμός κι όχι μόνο θα "ζει" στους ρυθμούς του EURO. Άλλωστε, παίζει και η Εθνική μας. Βλέπετε, αφού το όνειρο έγινε πραγματικότητα μια φορά (το 2004), γιατί να μην ξαναγίνει;

Ποιες λοιπόν συναυλίες ή Φεστιβάλ πέφτουν την ίδια μέρα με σημαντικούς αγώνες του EURO; Για άλλη μια χρονιά μετά το Mundial του 2010 στη Νότια Αφρική, μια ημέρα του Rockwave συμπίπτει με τον Τελικό του EURO. Τότε, είχαμε δει τον Τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου (Ισπανία - Ολλανδία) ανάμεσα στην εμφάνιση των Massive Attack κι αυτή των Ska-P. Φέτος, δεν προβλέπω να γίνεται κάτι αντίστοιχο στη Metal μέρα του Festival, εκτός κι αν ο "Έλληνας Θεός" κάνει το θαύμα του... Το φαντάζεστε;

Λίγες ημέρες πριν, το EJEKT Festival πέφτει πάνω στον πρώτο ημιτελικό του EURO, ο οποίος πιθανολογώ ότι θα είναι ανάμεσα στην Ισπανία με την Πορτογαλία ή τη Γερμανία. Ακόμη, το Utopia-12 με τους Orbital και τον Κ. Βήτα θα αντιμετωπίσει έναν εκ των προημιτελικών του Πρωταθλήματος (μάλλον Ισπανία - Αγγλία ή Γαλλία).

Πάρτε μολύβι και χαρτί λοιπόν και σημειώστε μερικές από τις τις επικαλύψεις, που σας παρουσιάζω παρακάτω:

Σάββατο 09/06: Φίλιππος Πλιάτσικας και Ελεωνόρα Ζουγανέλη @ Βεάκειο Θέατρο Vs Γερμανία - Πορτογαλία
Κυριακή 10/06: Θανάσης Παπακωνσταντίνου @ Τεχνόπολη Vs Ιρλανδία - Κροατία
Τρίτη 12/06: Overkill @ Gagarin, Cancer Bats w/ Heavier than God @ Six D.O.G.S. Vs Πολωνία - Ρωσία (στις 18:45 θα παίζει η Εθνική μας με την Τσεχία)
Τετάρτη 13/06: Θανάσης Παπακωνσταντίνου @ Μονή Λαζαριστών, Overkill @ Principal Vs Ολλανδία - Γερμανία

Πέμπτη 14/06: The Boy @ Six D.O.G.S. Vs Ισπανία - Ιρλανδία
Σάββατο 16/06: Fuerza Bruta @ Θέατρο Badminton, Mikael Delta @ Six D.O.G.S. Vs Ελλάδα - Ρωσία
Κυριακή 17/06: Blind Guardian @ Principal, Fuerza Bruta @ Θέατρο Badminton Vs Δανία - Γερμανία
Δευτέρα 18/06: Lynyrd Skynyrd @ Γήπεδο Baseball Ελληνικού Vs Ιταλία - Ιρλανδία
Τρίτη 19/06: Pennywise + Actionmen, Fall Of Man @ Fuzz Vs Σουηδία - Γαλλία

Παρασκευή 21/06: Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής Vs 1ος Προημιτελικός του EURO (αν η Ελλάδα βγει πρώτη θα παίζει σε αυτή τη μέρα με τη Γερμανία ή την Πορτογαλία)
Σάββατο 22/06: Παντελής Θαλασσινός @ Τεχνόπολη Vs 2ος Προημιτελικός του EURO (αν η Ελλάδα βγει δεύτερη θα παίζει σε αυτή τη μέρα με τη Γερμανία ή την Πορτογαλία)
Σάββατο 23/06: Utopia 12 με Orbital, Κ. Βήτα κ.α. Vs 3ος Προημιτελικός EURO (Λογικά θα παίξουν η Ισπανία με την Αγγλία ή τη Γαλλία)

Τετάρτη 27/06: EJEKT Festival με Kasabian, James, Miles Kane, Band of Skull κ.α. @ Πλατεία Νερού, Φάληρο Vs Ημιτελικός EURO (Για να περάσει η Ελλάδα σε αυτό τον ημιτελικό, θα πρέπει να βγει πρώτη στον όμιλο της και να νικήσει στον προημιτελικό τη Γερμανία ή την Πορτογαλία. Λογικά ο ημιτελικός θα είναι: Ισπανία - Πορτογαλία ή Γερμανία)
Κυριακή 01/07: Rockwave Festival με Ozzy & friends, Machine Head, Paradise Lost κ.α. Vs Μεγάλος Τελικός του EURO 2012 (Εννοείται ότι θα παίζει η Ελλάδα μας...)

Επί του πιεστηρίου

- Απόλυτα λογικές οι προσθήκες στο φετινό Rockwave Festival. Δεν περιμένεις να ανακοινωθεί άλλο μεγάλο όνομα σε τέτοιες συνθήκες οικονομικής αστάθειας. Έτσι, ήταν λογική η επιλογή των Last Drive και των Nightstalker για την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, ώστε να μαζευτεί ο garage-punk-stoner-rock κόσμος των 2 συγκροτημάτων. Αυτή είναι η πραγματικότητα, ακόμη κι αν θα θέλαμε περισσότερα πράγματα...

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
10,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα