Παίξε μαζί με τους Orbital στο Utopia 12

Διαβάστηκε
H Spicy Entertainment σε συνεργασία με το Clubber.gr δίνουν την ευκαιρία σε ένα DJ ή DJ ντουέτο να κερδίσει τη συμμετοχή του στο Utopia 12.


Δελτίο Τύπου

UTOPIA 12

Orbital
K.BHTA
Nomi Ruiz (Jessica 6)
Wise Lines

+ plus more dj

Σάββατο 23 Ιουνίου
GAZI MUSIC HALL (πρώην Entertainment Stage)
Ιερά Οδός 7-13, Aθήνα

H Spicy Entertainment σε συνεργασία με το Clubber.gr δίνουν την ευκαιρία σε ένα DJ ή DJ ντουέτο να κερδίσει τη συμμετοχή του στο line up του dance-electro event Utopia 12 και να παίξει μαζί με τους Orbital και τον Κωνσταντίνο Βήτα, μπροστά σε ένα κοινό γεμάτο από hardcore house and electro fans.
 
Το Utopia 12 θα λάβει χώρα το Σάββατο 23 Ιουνίου στο Gazi Music Hall (Ιερά Οδός 7-13, Αθήνα) και ο νικητής-DJ του διαγωνισμού θα παίξει ένα δικό του DJ set κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Όροι συμμετοχής:

Για να δηλώσεις συμμετοχή, στείλε τα στοιχεία επικοινωνίας σου (όνομα, τηλέφωνο, email), με ένα μικρό βιογραφικό και link από το DJ set σου που θες να διαγωνιστείς (το αρχείο θα πρέπει να είναι στο soundcloud) στο info@clubber.gr από τώρα μέχρι και το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 24:00.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 12:00 όπου και θα γίνει η δημοσίευση  των ονομάτων και των DJ set των συμμετεχόντων μέσα από το site Clubber.gr και το www.spicyentertainment.gr, και θα λήξει την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 12:00. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί από την εταιρία παραγωγής του Utopia 12, την Spicy Entertainment.

Ο συμμετέχοντας-DJ που θα έχει τα περισσότερα plays την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 12:00, θα κερδίσει την ευκαιρία να παρουσιάσει ζωντανά ένα dj-set διάρκειας μίας ώρας με μουσική dance, house, electro, electronica.

Προσοχή
Plays πριν την έναρξη του διαγωνισμού δεν προσμετρούνται, ενώ το μουσικό set θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 λεπτά, να μην ξεπερνάει τη μία ώρα και να ανήκει στην house, ηλεκτρονική, dance μουσική.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει μόνο με ένα set και με μία μόνο συμμετοχή.

Η κάθε συμμετοχή μπορεί να είναι μέχρι και δύο μουσικοί παραγωγοί/DJs (DJ ντουέτο). Δεν μπορούν να συμμετάσχουν συγκροτήματα, μπάντες, τραγουδιστές. Ο διαγωνισμός είναι αποκλειστικά για DJs.

Σε περίπτωση όπου ο πρώτος νικητής δεν πληροί τα προσόντα για να παρουσιάσει ένα dj set στο Utopia 12, o πρώτος επιλαχών θα πάρει τη θέση του.

Σε περίπτωση ισοψηφίας, η εταιρία παραγωγής σε συνεργασία με το Clubber.gr θα διαλέξουν το νικητή ανάμεσα στους ισοψηφήσαντες.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια