Κερδίστε εισιτήρια + Camping για το B'ESTFEST 2012!

Το Mix Grill συνεργάζεται με άλλο ένα ξένο Φεστιβάλ και σας προσφέρει εισιτήρια για όλες τις μέρες του!
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill συνεργάζεται με άλλο ένα ξένο Φεστιβάλ και σας προσφέρει εισιτήρια για όλες τις μέρες του! Tο B'ESTFEST & το Mix Grill σας προσφέρουν 4 εισιτήρια για όλες τις μέρες του Φεστιβάλ στις 6 - 8 Ιουλίου + θέση για 4 άτομα στο Camping Site του Φεστιβάλ! Δύο νικητές θα κερδίσουν από 2 εισιτήρια ο καθένας!

Για 10 ημέρες περίπου παίζετε για το B'ESTFEST, για να δείτε τους Pulp, Garbage, Royksopp, Kreator, Moonspell, Caro Emerald κ.α.

Που παίζετε:

- Κατ' αρχάς, όσους πόντους κερδίζετε στις Μονομαχίες, τόσες συμμετοχές θα έχετε στην κλήρωση που θα γίνει στις 25 Ιουνίου. Ένας πόντος = 1 συμμετοχή λοιπόν!

- Με ένα like στο αντίστοιχο post στη Facebook σελίδα μας, κερδίζετε μια συμμετοχή στην κλήρωση.

Βέβαια, καταλαβαίνετε ότι όσοι παίζετε στις Μονομαχίες, έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε.

Παίξτε ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ στο Facebook!

B'ESTFEST

Το B'ESTFEST είναι το πρώτο Φεστιβάλ στη Ρουμανία, το οποίο έγινε γνωστό στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Μάλιστα, βρέθηκε στη Λίστα με τα 20 Καλύτερα Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ το 2009 και το 2011.

Το Φεστιβάλ ξεκίνησε το 2007 και στο line-up του είχε μεταξύ άλλων τους; Morcheeba, Faithless, Kasabian, Pink, Marilyn Manson, Alice Cooper, Wu-Tang Clan. Μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια, 200.000 άνθρωποι έχουν επισκεφθεί το B'ESTFEST!

To Festival γίνεται στο Βουκουρέστι και υπάρχουν πολλοί τρόποι με μέσα μεταφοράς να πάτε στο πάρκο, που γίνεται το B'ESTFEST.

Αν επιλέξετε να μη μείνετε στο Camping Site του Φεστιβάλ, οι τιμές στα ξενοδοχεία της πόλης κυμαίνονται από 27 μέχρι 85 Ευρώ το δίκλινο. Δεν είναι άσχημα...

Πώς θα πάτε στο Βουκουρέστι:

Αν επιλέξετε το αεροπλάνο, οι τιμές κυμαίνονται από 165 - 185 Ευρώ (για ταξίδι με επιστροφή). Το ταξίδι διαρκεί 1,5 ώρες. Κλείστε τα εισιτήρια σας εδώ.

Βέβαια, μπορείτε να πάτε στο Βουκουρέστι και οδικώς. Από τη Θεσσαλονίκη, η πρωτεύουσα της Ρουμανίας απέχει 9 ώρες περίπου. Δεν είναι μακριά...

B'ESTFEST Line-up





ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήριο για κάθε μέρα: 28,21 Ευρώ!
3ημερο εισιτήριο : 59,8 Ευρώ
Camping: 3,39 ευρώ

Online προπώληση εισιτηρίων: http://www.bestfest.ro/editia2012/en/bilete

Δεν έχετε ξαναπαίξει στις Μονομαχίες;

Παίζετε λοιπόν "Μονομαχίες", το on-line trivial παιχνίδι μας και ταξιδεύετε στη Ρουμανία, στις 6 - 8 Ιουλίου. Δεν έχετε ξαναπαίξει στις "Μονομαχίες"; Πρόκειται για ένα on-line παιχνίδι, όπου κάθε παίκτης παίζει από το σπίτι του.
  • Ο ένας Μονομάχος επιλέγει μια από τις 8 Κατηγορίες Ερωτήσεων (Μουσική 10s-00s, Μουσική 90s, Μουσική 80s, Μουσική 60s-70s, Ελληνική Μουσική, Γενικά (Πολιτική, Γεωγραφία κ.α.), Τέχνες, Αθλητικά),
  • Ο άλλος παίκτης επιλέγει το επίπεδο δυσκολίας (1=πολύ εύκολο ... 5=πολύ δύσκολο),
  • Ο πρώτος παίκτης επιλέγει την ερώτηση που θα κάνει στην αντίπαλο του μέσα από τις 4.200 ερωτήσεις, που έχει το παιχνίδι. 
  • Σε 8 γύρους (4 για κάθε παίκτη) ολοκληρώνεται κάθε παιχνίδι.

Παίζουμε "ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ" εδώ!

Αν θέλετε να προσφέρετε δώρα στις "Μονομαχίες" και να συνεργαστείτε με το Mix Grill, μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο sales @ mixgrill.gr.

Οι Κανόνες του παιχνιδιού

- Ο Μονομάχος που θα κερδίσει ένα από τα μεγάλα δώρα ενός Πρωταθλήματος δεν έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει κάποιο από τα μεγάλα δώρα του επόμενου μήνα.

- Κάθε Μονομάχος μπορεί να κερδίσει μόνο ένα από τα Καθημερινά Δώρα. Αν όλοι οι παίκτες μιας μέρας έχουν ήδη κερδίσει ένα από αυτά τα δώρα, τότε αναγκαστικά ένας από αυτούς θα αποκτήσει και δεύτερο δώρο.

- Μπορείτε να παίξετε όσα παιχνίδια θέλετε κάθε μέρα. Όμως, αν διαπιστωθεί συνεργασία με παίκτες, δηλαδή αν για παράδειγμα παίζετε μόνο με συγκεκριμένους Μονομάχους, έχουμε το δικαίωμα να διαγράψουμε τα παιχνίδια, στα οποία πιστοποιείται συνεργασία από τα log files της Βάσης Δεδομένων μας. Οι έλεγχοι θα γίνονται σε καθημερινή βάση.

- Κάθε Μονομαχία ολοκληρώνεται σε 8 γύρους. Αν έχουν συμπληρωθεί τουλάχιστον 5 γύροι, τότε ο νικητής κερδίζει bonus ίσο με τους γύρους που παίχτηκαν επί 2, πχ 8Χ2=16.

- Αν διαπιστωθεί ότι ένας παίκτης έχει διακόψει πριν την ολοκλήρωση τους, πάνω από το 10% των Μονομαχιών που έχει παίξει συνολικά μέσα στο μήνα, τότε θα του αφαιρεθούν 3.000 πόντοι από τη συνολική βαθμολογία του. Στις περιπτώσεις όπου υπάρχει διακοπή λόγω τεχνικού προβλήματος, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο info @ mixgrill.gr. 

Διαβάστε ακόμα