Τραγούδι της Adele ξύπνησε κοριτσάκι που ήταν σε κώμα

Διαβάστηκε
Η μουσική της Adele φαίνεται πως έχει θεραπευτικές ιδιότητες, καθώς το τραγούδι της "Rolling in the Deep" επανέφερε από κώμα ένα 7χρονο κοριτσάκι στην Αγγλία...Η μουσική της Adele φαίνεται πως έχει θεραπευτικές ιδιότητες, καθώς το τραγούδι της "Rolling in the Deep" επανέφερε από κώμα ένα 7χρονο κοριτσάκι στην Αγγλία.

Στις 13 Απριλίου η 7χρονη Charlotte υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα ύστερα από 2 πολύ σοβαρές εγχειρήσεις στο νοσοκομείο του Leeds. Για μία εβδομάδα παρέμενε στην κατάσταση αυτή όταν ξαφνικά, στο ράδιο του νοσοκομείου ακούστηκε το τραγούδι της Adele. Το "Rolling in the deep" ήταν ένα από τα αγαπημένα κομμάτια του κοριτσιού και η μητέρα της ξεκίνησε να της το σιγοτραγουδά. Τότε η μικρή Charlotte ξύπνησε, χαμογελώντας.

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έμειναν έκθαμβοι και ζήτησαν από τη μητέρα να μη σταματήσει να τραγουδά. Τελικά η μικρή θαυμάστρια της Adele βρίσκεται πλέον στο σπίτι της όπου και προσπαθεί να αναρρώσει, ενώ της αρέσουν τα μαθήματα χορού.

Πηγή abc news

Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια