Ο Rob Swire εγκαταλείπει τους Pendulum

Διαβάστηκε
Το dance-rock συγκρότημα από την Αυστραλία, που ακούει στο όνομα Pendulum αποφάσισε να σταματήσει την κοινή μουσική του πορεία...Το dance-rock συγκρότημα από την Αυστραλία, που ακούει στο όνομα Pendulum αποφάσισε να σταματήσει την κοινή μουσική του πορεία που είχαν ξεκινήσει το 2002. Το όνομα του συγκροτήματος ωστόσο θα συνεχίσουν να το διαχειρίζονται οι Paul "El Hornet" Harding και Ben "The Verse" Mount ως Djs.

Την είδηση της διάλυσής τους αποκάλυψε ο βασικός δημιουργός του συγκροτήματος και πολυοπργανοπαίχτης, Rob Swire, ο οποίος μάλλον δεν έχει καμία όρεξη να επιστρέψει σε ένα μουσικό σχήμα που είχε σταματήσει να του δίνει χαρά, με ένα μήνυμα στο twitter:

"Δεν θα γίνουν άλλες ζωντανές εμφανίσεις των Pendulum. Δεν έχουμε κανένα σχέδιο επί του παρόντος, για νέο δίσκο μέσα στο 2013 (There will be no further Pendulum live shows. There are no current plans for a new album in 2013)"

Φυσικά, το μήνυμα αυτό δεν κηρύσει την απόλυτη και μη αναστρέψιμη διάλυσή τους, Aπλά παγώνει προσωρινά οποιαδήποτε δράση θα μπορούσε να τους χαρακτηρίσει ως ενεργό συγκρότημα. Στο παρασκήνιο όλων αυτών βρίσκεται η αλλαγή προτεραιοτήτων που έχει κάνει ο Swire. Το side-project του με τον Knife Party, με τον οποίο βρίσκονται σε περιοδεία φαίνεται να αποσπά όλη του την ενέργεια για την ώρα και να τον ικανοποιεί πλήρως όπως είχε δηλώσει:

"Αυτό που κάνουμε με τον Knife Party πηγαίνει τόσο καλά, που δεν θα θέλαμε να γυρίσουμε στα προ-νήπια ξανά (The Knife Party thing is going so well we don't really feel like going back to junior school anytime soon)"

Από
Λέξεις Κλειδιά
Pendulum
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια