ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ, η επιστροφή με τον Γιώργο Κιμούλη: Αγοράστε το εισιτήριο σας σε καλύτερη τιμή

Διαβάστηκε
Στις 30 Ιουνίου από το Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη", το έργο «ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ, η επιστροφή», ξεκινά μια μεγάλη περιοδεία...“ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ, η επιστροφή”
με τον Γιώργο Κιμούλη

Αγοράστε το εισιτήριο σας από το Viva.gr εδώ.

Στις 30 Ιουνίου από το Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη", το έργο «ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ, η επιστροφή», ξεκινά μια μεγάλη περιοδεία, σε όλα τα μεγάλα Φεστιβάλ της χώρας. Στις 3 Ιουλίου θα είναι στο "Φεστιβάλ στο Λόφο", στο Βεάκειο και στις 6 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι. Μία παράσταση του Γιώργου Κιμούλη βασισμένη στο θεατρικό έργο του Ούγγρο-Γερμανού συγγραφέα ΄Εντεν φον Χόρβατ.

Το έργο περιγράφει έναν κόσμο όπου οι αξίες έχουν νοθευτεί πλήρως, οι άνθρωποι νιώθουν χαμένοι, μπερδεμένοι, υποτιμημένοι και ακυβέρνητοι. Το χρήμα έχει χάσει κάθε αξία, ενώ επικρατεί κοινωνική ανασφάλεια και κρίση ταυτότητας. Βρισκόμαστε στο απόγειο ενός όχι μόνον οικονομικού, αλλά, πάνω απ’ όλα, συναισθηματικού πληθωρισμού. Πόσο διαφορετικές είναι οι συνθήκες απ’ αυτό που βιώνουμε σήμερα;

Σ΄ έναν τέτοιο τόπο, που καταρρέει, επιστρέφει ο Δον Ζουάν, ο κατ’ εξοχήν εκπρόσωπος της απελεύθερης νοοτροπίας και του “ευ ζην”, ηλικιωμένος και κουρασμένος από την αδηφάγα πορεία του και όλη αυτήν την προσπάθεια που έχει κάνει, ώστε να μπορέσει να “ζήσει κάθε του επιθυμία”. Συναντάται, έτσι, με όλες τις γυναίκες που έχει καταστρέψει στο παρελθόν, δηλώνοντας πως έχει αλλάξει και ζητώντας συγχώρεση. Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη:
Κανείς δεν αλλάζει νοοτροπία και στάση ζωής, αν στην ουσία δεν σέβεται και δεν αγαπάει την ίδια τη ζωή. Όχι μόνον τη δική του, αλλά και όλων των άλλων…

Αγοράστε το εισιτήριο σας από το Viva.gr εδώ.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια