Μερικά παράξενα και αυτοσχέδια μουσικά όργανα

Διαβάστηκε
Μπορεί κανείς λοιπόν να ακούσει κλασική μουσική από μία και μόνο 'άρπα'...ποτηριών, ή να θαυμάσει ένα παράξενο drum που μοιάζει με αγνώστου ταυτότητος αντικείμενο....Πάλι ήμουν στην 'περίεργη' πλευρά του youtube, όπου μπορείς να δεις και να ακούσεις ότι δεν θα είχες φανταστεί. Και αν το είχες φανταστεί και νόμιζες ότι κανείς δεν το είχε πραγματοποιήσει οι διάφοροι χρήστες που ανεβάζουν βίντεο έρχονται να σε διαψεύσουν. Για να μην πλατειάζω όμως το θέμα είναι η μουσική και ειδικότερα τα αυτοσχέδια μουσικά όργανα ή τουλάχιστον παράξενα.

Τέσσερα εξ αυτών που άκουσα και μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση ήθελα απαραιτήτως να τα μοιραστώ και στο mix grill. Μπορεί κανείς λοιπόν να ακούσει κλασική μουσική από μία και μόνο 'άρπα'...ποτηριών, ή να θαυμάσει ένα παράξενο drum που μοιάζει με αγνώστου ταυτότητος αντικείμενο και συνδυάζει ρυθμό και μελωδία. Κάποια άλλα αυτοσχέδια μουσικά όργανα μπορεί να φαντάζουν επικίνδυνα ακόμα και για να τα ακουμπήσεις, αλλά ο κάτοχος τους έχει μάθει καλά πως να σε ταξιδεύει μουσικά με αυτά, ενώ κάποια άλλα μοιάζουν με μηχανή εργοστασίου και ο ήχος τους θα μπορούσε να δένει απόλυτα με ένα soundtrack για κάποια βρώμικη, βιομηχανική πόλη όπου η ρουτίνα αλλοτριώνει τους κατοίκους της.

Το δρόμο στα αυτοσχέδια μουσικά όργανα υπογράφει και ο Jack White στο ακόλουθο βίντεο όπου έφτιαξε τη δική του ηλεκτρική κιθάρα με ένα συρματόσχοινο και ένα μπουκάλι αναψυκτικού.

Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου10/10 (2)
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια