Με τη Μαριέττα Φαφούτη @ ΣΤΝ Plus

Διαβάστηκε
Είχες μια κουραστική εβδομάδα και θες να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για την επόμενη; Η Μαρριέττα χαρίζει απλόχερα αυτό που θέλουμε όλοι μας....Το περασμένο Σάββατο βρεθήκαμε στη δεύτερη από τις τρεις προγραμματισμένες εμφανίσεις της Μαριέττας στο Σταυρό του Νότου plus και μπορώ να πω ότι για άλλη μια φορά μας αποζημίωσε με το παραπάνω.

Η Esterina μαζί με τον RSN ανέλαβαν να ζεστάνουν το χώρο με Funky ήχους. Η ιδιαίτερη φωνή της, η όμορφη σκηνική της παρουσία και το γεγονός ότι ετοιμάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά είναι αρκετοί λόγοι για να μας απασχολήσει και πάλι στο μέλλον σε μια πιο εκτενή αναφορά.

Λίγο αργότερα η σκηνή γεμίζει με τα μέλη της μπάντας της Μαριέττας και δύο καινούργια πρόσωπα. Στα φωνητικά εκτός από την Εύη Κουρτίδου και την Ευαγγελία Ξυνοπούλου προστέθηκαν και δύο ακόμα ανδρικές φωνές (συγνώμη αλλά τα ονόματα μου διαφεύγουν). Το γεγονός αυτό προσδίδει στα κομμάτια μια άλλη δυναμική. Επίσης το set list είναι εμπλουτισμένο με τραγούδια από την εποχή του Elvis και οι περισσότεροι από όσους βρεθήκαμε στο Σταυρό του Νότου θα συμφωνούσαμε πιστεύω  ότι αυτοί οι κύριοι  είναι άξιοι εκπρόσωποι του είδους. Όσον αφορά την ίδια τη Μαριέττα, όπως έγραψα και στην αρχή του άρθρου, μας παρουσίασε ένα ακόμα πολύ όμορφο live από όλες της πλευρές. Ενθουσιώδης, κεφάτη και χαμογελαστή κάθισε πίσω από τα πλήκτρα της και για αρχή μας αφιέρωσε το αρχικά ήρεμο και στη συνέχεια εκρηκτικό Become The Sun από το πιο πρόσφατο άλμπουμ Homemade Joy. Άμεση, ζεστή και απόλυτα επικοινωνιακή καταφέρνει να κερδίζει με το δικό της τρόπο την προσοχή και του πιο απαιτητικού ακροατή. Το τονίζω αυτό γιατί η αλήθεια είναι ότι το κοινό του Σαββάτου δεν ήταν το πιο ένθερμο κατά τη προσωπική μου γνώμη και  συγκριτικά πάντα με προηγούμενες εμφανίσεις.   

Φυσικά η βραδιά περιείχε κομμάτια και από τις δύο μέχρι τώρα δουλειές της αλλά και από την τρίτη που ετοιμάζεται και το δείγμα που ακούσαμε ήταν αρκετά καλό!  Ανάμεσα μας  βρισκόταν και ο Tareq οπότε είπαμε ως κοινό να το εκμεταλλευτούμε και ζητήσαμε να μας χαρίσουν το μελωδικό Cin Cin όπως και έγινε.

Σε αντίθεση λοιπόν με ότι συμβαίνει γύρω μας η Μαριέττα συνεχίζει ακάθεκτη να δημιουργεί και να προσφέρει νότες αισιοδοξίας όσο πιο δυνατά μπορεί.  Μαζέψτε λοιπόν την παρέα σας και περάστε αυτό το Σάββατο μια βόλτα από το Σταυρό του Νότου για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια