Οι νέες ταινίες της εβδομάδας: 22/11/2012

Πέντε οι νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας με τον Τιμ Μπάρτον να 'κοντράρεται' με τους αδερφούς Γουατσόφσκι για το ποιός θα κλέψει την παράσταση.
Διαβάστηκε φορες
Frankenweenie

Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον
Σενάριο: Τιμ Μπάρτον, Λέοναρντ Ρίπς
Είδος: Κινούμενα Σχέδια
Με τις φωνές των: Γουινόνα Ράιντερ, Κάθριν Ο’ Χάρα, Μάρτιν Σόρτ

Ο Βίκτορ διεξάγει ένα πείραμα με σκοπό να φέρει πίσω στη ζωή τον αγαπημένο του σκύλο. Μόνο που η πράξη του αυτή θα έχει πολύ άσχημες συνέπειες.

Ο Τιμ Μπάρτον επιστρέφει σε ένα είδος ταινιών που τον χαρακτηρίζει. Μας προσφέρει ένα σκοτεινό παραμύθι βασισμένο στο μυθιστόρημα Frankenstein, με χαρακτήρες μοναχικούς που μας θυμίζουν έντονα το ‘Corps Bride’. Ο Μπάρτον ως ‘ειδικός’ στο goth animation μας παρουσιάζει μια ταινία με εξαιρετική σκηνοθεσία, σενάριο που σε κρατάει και τους χαρακτήρες εξαιρετικά δοσμένους ακόμα και μόνο μέσα απο τις εκφράσεις που έχουν οι κούκλες.

Τρέιλερ:



Cloud atlas

Σκηνοθεσία: Αντι Γουακόφσκι, Λάνα Γουακόφσκι, Τομ Τίκβερ
Σενάριο: Λάνα Γουακόφσκι, Ντέιβιντ Μίτσελ
Είδος: Φαντασίας
Με τους: Τομς Χανκς, Χάλι Μπέρι, Τζιμ Μπρόουντμεντ, Χιούγκο Γουίβινγκ, Τζιμ Στάρτζες, Τζέιμς Ντ Αρσι, Σούζαν Σαράντον, Χιου Γκραντ

Μια ταινία για το πώς οι ζωές των ατόμων επηρεάζουν η μία την άλλη στο παρελθόν στο παρόν και στο μέλλον, όπως κάποιος μετατρέπεται από δολοφόνο σε ήρωα και μια πράξη καλοσύνης ταξιδεύει στους αιώνες για να εμπνέυσει μια επανάσταση.

Τρέιλερ:



Ποτέ δεν είναι αργά (Hope Springs)

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φράνκελ
Σενάριο: Βανέσα Τέιλορ
Είδος: Κομεντί
Με τους: Μέριλ Στριπ, Τόμι Λι Τζόουνς, Στιβ Κάρελ, Τζιν Σμαρτ

Μετά από 30 χρόνια γάμου, ένα ζευγάρι παρακολουθεί για μια εβδομάδα  συνεδριάσεις με ένα σύμβουλο γάμου με σκοπό να καλυτερέψει τη σχέση του.

Τρέιλερ:



Holy motors

Σκηνοθεσία: Λεός Καράξ
Σενάριο: Λεός Καράξ
Είδος: Κοινωνική
Με τους: Ντενί Λαβάν, Εύα Μέντες, Κάιλι Μινόγκ, Μισέλ Πικολί

Παρακολουθούμε τη ζωή του κύριου Όσκαρ, ενός σκοτεινού χαρακτήρα που ζει παράλληλες ζωές. Είναι διευθυντής βιομηχανίας, δολοφόνος, ζητιάνος, τέρας, οικογενειάρχης...

Τρέιλερ:



Μπουένος Άιρες σ’αγαπώ (Superclasico)

Σκηνοθεσία: Ολε Κρίστιαν Μάντσεν
Σενάριο: Ολε Κρίστιαν Μάντσεν
Είδος: Κωμωδία
Με τους: Πάπρικα Στέιν, Αντερς Μπέρτελσεν, Αντριάνα Μασκιαλίνο, Σεμπάστιαν Εστεβάνεζ

Ο Κρίστιαν έχει μια κάβα που κινδυνεύει να χρεοκωπήσει. Την ίδια ώρα τα προσωπικά του δεν είναι καλύτερα καθώς η γυναίκα του τον έχει εγκαταλείψει και ζει στην Αργεντινή με ένα διάσημο ποδοσφαιριστή. Ο Κρίστιαν,με αφορμή τα χαρτιά του διαζυγίου, θα ταξιδέψει στο Μπουένος Άιρες με το γιό του αλλά ο μόνος του στόχος είναι να ξανακερδίσει τη γυναίκα του.

Τρέιλερ:



Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα