Salonica by night 30/11

Επειδή πολλές φορές η νύφη του Θερμαϊκού έχει τις ανασφάλειες τις και παραπονιέται, ότι δεν γίνονται πολλά πράγματα στην περιοχή της...
Διαβάστηκε φορες
Επειδή πολλές φορές η νύφη του Θερμαϊκού έχει τις ανασφάλειες τις και παραπονιέται, ότι δεν γίνονται πολλά πράγματα στην περιοχή της, καλό είναι να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα, Παρασκευή 30/11, θα πραγματοποιηθούν 3 συναυλίες. Ο αγαπητός Κωστής Μαραβέγιας εμφανίζεται στο Block 33 μαζί με την παράνομη παρέα του, στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό, όπου παρουσιάζει και τον καινούργιο του δίσκο Λόλα. 

Οι country τροβαδούροι της ερήμου, Calexico (εδώ βρίσκεται και η συνέντευξη τους από το Δημήτρη Αντωνόπουλο) επιστρέφουν και αυτοί με ένα καινούργιο άλμπουμ και με τον χαρακτηριστικό και αγαπητό από το ελληνικό κοινό ήχο τους στο Principal Club Theatre. Τέλος οι Orquestra Buena Vista Social Club, η 13μελής μπάντα με καινούργια αλλά και αυθεντικά μέλη, εμφανίζονται στο Ιβανώφειο για να μας ταξιδέψουν στα κουβανέζικα σοκάκια με τις σοσιαλιστικές μελωδίες τους.

Ακόμα, για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί, στη Θεσσαλονίκη εγκαινιάστηκε, στο πρόσφατο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, και λειτουργεί έκτοτε Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης, όπου θεματικά προβάλλονται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή διάφορα διαμάντια της 7ης τέχνης. 

Ας ξεφύγουμε, λοιπόν, όσο μας επιτρέπεται και μπορούμε από την πικρή καθημερινότητα και ας αγκαλιάσουμε τις διάφορες δράσεις.

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
10,0 / 10 (σε 2 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα