Οι αντιδράσεις στις υποψηφιότητες των Grammy

Διαβάστηκε
Οι απογοητεύσεις, τα f-words και τα πιώματα...Οι υποψηφιότητες για τα Grammy 2013 ανακοινώθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε. Δείτε τις εδώ.

Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να εμφανιστούν σε twitter και κανάλια. Πρώτο το στρατόπεδο Justin Bieber, μέσω του manager του, Scooter Braun, επιτέθηκε με ένα tweet λέγοντας πως φέτος η επιτροπή των Grammies δεν ανταποκρίθηκε σωστά:  'Ι just plain DISAGREE. The kid deserved it. Grammy board u blew it on this one'. Αν και ο δίσκος του Bieber που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο (αρκετά πριν τον Σεπτέμβριο, που είναι το χρονικό όριο για τη συμμετοχή στα βραβεία) έκανε μεγάλη εμπορική επιτυχία, όπως και οι περιοδείες του, ο 18χρονος δεν είναι υποψήφιος για κανένα βραβείο φέτος. Το 2011 ήταν υποψήφιος για 2 βραβεία.

Την απόφαση της επιτροπής να μη συμπεριλάβει τον Bieber στα φετινά Grammies σχολίασε ο Dave Grohl (Nirvana, Foo Fighters) από τη θέση της παρουσιάστριας Chelsea Handler στην επιτυχημένη αμερικανική εκπομπή 'Chelsea Lately'. Δείτε το βίντεο στο τέλος του άρθρου. "Είναι κανείς πραγματικά έκπληκτος;", ρώτησε τους καλεσμένους. Αν και στο τέλος σχολίασε: "Αν ήμουν 18 και είχα 100 εκατομμύρια δολάρια θα ήμουν ακριβώς σαν κι αυτόν".

Στην ίδια μοίρα και οι Grizzly Bear που, επίσης, δεν προτάθηκαν για κανένα βραβείο. Ο Ed Droste έβγαλε το άχτι του στο twitter, λέγοντας πως τα Grammies βασίζονται μόνο στις πωλήσεις και παραπονέθηκε για την υποψηφιότητα της Taylor Swift ειρωνευόμενος "πάλι καλά που προτάθηκε γιατί ανησυχούσα μήπως δεν είχε αρκετά βραβεία". Ο Justin Vernon των Bon Iver, που πέρυσι είχαν πάρει 2 Grammies, παρηγόρησε τον Droste απαντώντας του "για αυτό μισώ τα Grammies, γιατί σε βάζουν στη διαδικασία να αμφιβάλεις για τη δουλειά σου. Μην αμφιβάλεις Ed.". Το τελευταίο του σχόλιο ήταν "All this being said, FUCK those morons for not knowing enough about GB [Grizzly Bear]".

Στην αντίπερα όχθη, οι Black Keys που είναι υποψήφιοι για 5 βραβεία και ο Dan Aurebach ως παραγωγός, γιόρτασαν το γεγονός στο πούλμαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους. Όπως δήλωσε ο Auerbach: "Εγώ έπινα τεκίλα, ο Patrick greyhound vodka. Ήμασταν στο πούλμαν οπότε μεθύσαμε πάρα πολύ". Δήλωσε έκπληκτος για την υποψηφιότητά του ως παραγωγός και όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο αγαπημένος του δίσκος για αυτή τη χρονιά ανέφερε αυτόν των Tame Impala: "Μου αρέσει πολύ. Φοβερός δίσκος. Ωραίοι ήχοι."
Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια