(Έκτακτο) FM TO WEB - 'Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στο Gagarin

Διαβάστηκε
Η οικονομική κρίση, η μιζέρια, η άσχημη διάθεση, όλα αυτά μπορούν να περιμένουν για ένα βράδυ. Αυτό το Σάββατο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν (όντως..) στο Gagarin και στον μοναδικό Paul Roland! Αν έχετε να επιλέξετε ένα και μοναδικό live για το κλείσιμο της χρονιάς, ο σπουδαίος αυτός τραγουδοποιός είναι μία επιλογή που αξίζει σε κάθε επίπεδο.

Σπάνιος, πολυτάλαντος και ειλικρινής με την τέχνη του. Αυτός είναι ο 'ήχος' του Paul Roland εδώ και δεκαετίες άλλωστε. Γράφω βράδυ Πέμπτης και αν οι ρυθμοί της ζωής δεν άλλαζαν με τέτοια ταχύτητα, το συγκεκριμένο κείμενο θα είχε πολύτιμη παρέα τις λέξεις και τις εικόνες του ίδιου του Roland.

Η (τιμητική) πρόσκληση άπο την πολύτιμη φίλη Δήμητρα Ματζούκα, για ένα γεύμα με τον Paul Roland απόψε ήταν σίγουρα και η ιδανική δυνατότητα για μια ζεστή κουβέντα, κάτι πολύ περισσότερο απο μια τυπική συνέντευξη δηλαδή. Το είχαμε ρυθμίσει εδώ και μέρες, το περίμενα με ξεχωριστή χαρά (και την ευχαριστώ και πάλι για αυτό..) άλλα κάποιες (απαραίτητες) τρεχάλες της τελευταίας στιγμής με έβγαλαν απο το πρόγραμμα της ημέρας. Λίγη σημασία έχουν αυτά όμως.

Αυτό που έχει ουσία και αξία, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Paul Roland αύριο Σάββατο στο Gagarin. Αυτά δεν χάνονται. Πολύ πέρα (...) από πολλές νέες μπάντες που ζουν απλά το Rock & Roll όνειρο, θαυμάζοντας με μανία τον εαυτό τους στον καθρέφτη (...) και ακόμη πιο πέρα από κοράκια - καριέρας που βγαίνουν 'on the road' για μια αρπαχτή, υπάρχουν κάποιες σπάνιες περιπτώσεις ΑΛΗΘΙΝΩΝ τραγουδοποιών που ξέρουν να εκφράζονται χωρίς πόζα και άλλα δήθεν...

Ο Paul Roland είναι μία από αυτές και βρίσκεται στην Αθήνα με την καρδιά του στη σωστή πάντα θέση.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Paul Roland
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια