Δραμαμίνη νέο video clip, “Ο Μιχαλιός”

Διαβάστηκε
Οι Δραμαμίνη, αφού πρώτα “έντυσαν” με μουσική τον “Μιχαλιό” του Κώστα Καρυωτάκη, τώρα του δίνουν και εικόνα!Οι Δραμαμίνη, αφού πρώτα “έντυσαν” με μουσική τον “Μιχαλιό” του Κώστα Καρυωτάκη, τώρα του δίνουν και εικόνα! Με τον «Μιχαλιό» (Ελεγεία & Σάτιρες, 1927), ένα από τα πιο σουρεαλιστικά ποιήματα του Καρυωτάκη, τα αδέρφια Μιχαηλίδη αποδεικνύουν ότι όταν η τεχνογνωσία συναντά την αισθητική το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και πρωτοποριακό. Άλλωστε τα video clips αποτελούν ένα ακόμα σημείο αναφοράς για τους Δραμαμίνη, αφού είναι αναπόσπαστο κομμάτι της τέχνης την οποία προσπαθούν να μοιραστούν μαζί μας.

Η καρτουνίστικη διάθεση η οποία ακροβατεί ανάμεσα στη σάτιρα και την μελαγχολία σε συνδυασμό με τα υπέροχα πλάνα από τοπία της Βόρειας Ελλάδας, συνθέτουν μια διαφορετική οπτική σε ένα τραγούδι που ήδη έχει προκαλέσει αίσθηση!

Ο Μιχαλιός είναι το πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο των Δραμαμίνη με τον τίτλο "Με Το Μηδέν Και Το Άπειρο Να Συμφιλιωθούμε", που θα αποτελείται εξ ολοκλήρου από μελοποιημένα ποιήματα του Κώστα Καρυωτάκη.
Το τραγούδι διατίθεται για free download σε υψηλή ανάλυση από το site των Δραμαμίνη http://dramamini.gr/typograpfy
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια