"Σου τραγουδάω". Το νέο album της Έλενας Δεληχρήστου με ενδιαφέρουσες συμμετοχές.

Διαβάστηκε
Την καινούρια δισκογραφική της δουλειά κυκλοφόρησε μία απο τις πιο αξιόλογες και "ήσυχες" ερμηνεύτριες των τελευταίων χρόνων.Την καινούρια δισκογραφική της δουλειά κυκλοφόρησε μία απο τις πιο αξιόλογες και "ήσυχες" ερμηνεύτριες των τελευταίων χρόνων.

Την γνωρίσαμε δισκογραφικά το 2003 στο πρώτο της προσωπικό άλμπουμ ‘Αλλάζει το φως’, που έγινε σε συνεργασία με τους Μπλε, τον Γιώργο Δημητριάδη και τον Ασκληπιό Ζαμπέτα από τις Τρύπες, ενώ καταξιώθηκε μέσα απο τις εμφανίσεις της με σπουδαίους δημιουργούς και ερμηνευτές, με αποκορύφωμα τη συνεργασία της για χρόνια με τον Νίκο Παπάζογλου.

Η καινούρια μουσική της κατάθεση, έχει τον απλό αλλά ουσιαστικό τίτλο "Σου Τραγουδώ" και είναι ασφαλώς διαφορετική απο το ξεκίνημα της. Με τραγούδια που έγραψε μουσική (και κάποιους στίχους) η ίδια και στίχους οι Δημήτρης Καρράς, Αργυρώ Μάλαμα, Μίνα Βάστα και Όλγα Νεράντζη, έχουμε να κάνουμε με μία δισκογραφική δουλειά που "παίζει" με το λαϊκό τραγούδι αλλά και με πιο έντεχνες επιρροές, ενώ καταφέρνει τίμια και ειλικρινά να μεταφέρει εικόνες και συναισθήματα μέσα απο τις εξαιρετικές ερμηνείες της Έλενας.
Στο "Σου Τραγουδώ" συμμετέχουν σε κάποια τραγούδια η Ειρήνη Χαρίδου, η Ζωή Παπαδοπούλου και η Αρετή Κετιμέ με το σαντούρι της.

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια