Οι Yeah Yeah Yeahs με νέο δίσκο τον Απρίλιο

Διαβάστηκε


Οι Yeah Yeah Yeahs ανακοίνωσαν ότι ο νέος τους δίσκος 'Mosquito' θα κυκλοφορήσει στις 15 Απριλίου. Έχουμε ήδη πάρει μια γεύση από τη νέα τους δουλειά με τα τραγούδια 'Suck Young Blood' και 'Earth'.

Ο δίσκος αυτός θα είναι ο 4ος του συγκροτήματος και ακολουθεί το 'It's Blitz' του 2009. Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο Sonic Ranch στο Tornillo του Texas και την παραγωγή έχουν αναλάβει οι David Sitek και Nick Launay. Την παραγωγή ενός τραγουδιού, στο οποίο συμμετέχει και ο Dr Octagon (a.k.a Kool Keith), έχει κάνει ο James Murphy τωνLCD Soundsystem.

H τραγουδίστρια του συγκροτήματος Karen O δήλωσε στο περιοδικό ΝΜΕ: «Είναι σίγουρα διαφορετικό από το τελευταίο άλμπουμ. Σε αυτό δεν έχουμε αλλάξει! Ο ήχος του δίσκου είναι περισσότερο lo-fi και επηρεασμένο από τη roots reggae. Έχουμε βάλει αρκετό delay εφέ και υπάρχει πολύ περισσότερος ωμός, καθαρός ήχος σε σχέση με τα παλαιότερα».

«Μάλλον σε αυτό το δίσκο ακούγεται το μπάσο περισσότερο από όσο ακουγόταν σε όλους τους παλιότερους δίσκους μας μαζί. Αλλά έχουμε και πολύ κιθάρα. Είναι πιο ταξιδιάρικος από τους άλλους δίσκους».

Το αρκετά ιδιαίτερο εξώφυλλο έχει φιλοτεχνήσει ο Beomsik Shimbe Shim, ο βραβευμένος για τη σκηνοθεσία του μικρού μήκους φιλμ 'The Wonder Hospital' Νοτιοκορεάτης καλλιτέχνης. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτόν εδώ.

Μέχρι τα μέσα Απρίλη που θα ακούσουμε το νέο δίσκο σας αφήνουμε με το teaser του και την επιτυχία των YYYs από το 2009, 'Heads will roll'.Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Το Mix Grill σας προτείνει
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια