ποίος: Γιώργος Αετόπουλος, Δημήτρης Βεριώνης
πότε: 25/03/13 20:00
που: Αυλαία
μέρος: Ελλάδα » Αττική » Αθήνα
τιμές: 5
άλλα: Με την υποστήριξη του MixGrill

Γιώργος Αετόπουλος - Δημήτρης Βεριώνης @ Αυλαία

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013 23:35
Διαβάστηκε
Δευτέρα 25/3/2013

Γιώργος Αετόπουλος - Δημήτρης Βεριώνης

Ο Γιώργος Αετόπουλος και ο Δημήτρης Βεριώνης, μαζί με τη σταθερή ομάδα μουσικών που τους πλαισιώνει εδώ και 6 χρόνια καθώς και νέους μουσικούς, γιορτάζουν τη σκηνική τους συνεργασία παρουσιάζοντας από κοινού τις νέες δισκογραφικές τους δουλειές, με τίτλους «Η Ζωή Μου Γελά» (Γιώργος Αετόπουλος) και «Κάτω Απ’ Το Ίδιο Φεγγάρι» (Δημήτρης Βεριώνης).

Ο Γιώργος Αετόπουλος γεννήθηκε στη Δράμα και από το 1986 ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως επαγγελματίας μουσικός. Γνώρισε σημαντικές διακρίσεις σε ροκ διαγωνισμούς με τα συγκροτήματα «Κράμα» και «Χρώμα» και στη συνέχεια ακολούθησε solo πορεία. Το καλοκαίρι του 2002 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Ό,τι αρχίζει να κυλά», όπου έγραψε τους στίχους και τη μουσική. Το 2007 κυκλοφόρησε ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Μαύρο Κρασί», ενώ το 2012 κυκλοφόρησε η νέα του δισκογραφική δουλειά «Η Ζωή Μου Γελά» με τις συμμετοχές φίλων μουσικών όπως ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, η Βούλα Κουκάκη, ο Γιάννης Μήτσης, ο Δημήτρης Μπασλάμ, ο Φώτης Σιώτας.

Ο Δημήτρης Βεριώνης γεννήθηκε στην Αθήνα. Γνώρισε διάκριση σε διαγωνισμό της ΕΡΑ-2 για νέους δημιουργούς. Το 2001 έγραψε τους στίχους στο τραγούδι «Ποιά Θάλασσα» για το δίσκο της Αναστασίας Μουτσάτσου «Κέρασμα», σε μουσική του Νίκου Ζιώγαλα. Το 2006 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Το Πιο Όμορφο Παράθυρο Της Πόλης», σε δική του μουσική και στίχους και στον οποίο συμμετέχουν ο Μανώλης Φάμελλος, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μάνος Πυροβολάκης. Ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος, με τίτλο «Κάτω Απ’ Το Ίδιο Φεγγάρι», κυκλοφόρησε το Δεκέμβρη του 2012 από το «Μέτρονόμο». Στο δίσκο συμμετέχει ο Δάκης.

Μαζί τους οι μουσικοί:
Όμηρος Κομνηνός: μπάσο
Θέμος Ρίζος: κιθάρα
Δήμητρα Αποστόλου: πλήκτρα
Χρήστος Ζελελίδης: τύμπανα
Κατερίνα Σιαμά: φλάουτο
Νίκος Βερύκκοκος: βιολί
Συμμετέχει η Βούλα Κουκάκη

Ώρα έναρξης 20.00
Τιμή εισιτηρίου 5 €


Αυλαία
Αυλαία web:
Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 115
Ελλάδα, Αττική, Αθήνα
Αγ. Όρους 15 (και Κωνσταντινουπόλεως 115) Βοτανικός Στάση Μετρό Κεραμεικός Τηλ. 2103474074 E-mail. info@avlea.gr
Αυλαία
Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια