Αύριο το LIVE for LIFE. Ενα φεστιβάλ αλληλεγγύης.

Διαβάστηκε
23 συγκροτήματα από όλα τα είδη μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα call-2-arms φεστιβάλ αλληλεγγύης προς ένα συμπολίτη μας που το χρειάζεται.

Live For Life. 23 συγκροτήματα από όλα τα είδη μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα call-2-arms φεστιβάλ αλληλεγγύης προς ένα συμπολίτη μας που το χρειάζεται.

To Live For Life είναι μια νέα ιδέα και ένα μεγαλειώδες εγχείρημα που ξεκινάει από τη χώρα μας ως ανάγκη της ανεξάρτητης σκηνής να εκδηλώσει την κοινωνική της ευαισθησία και να προσφέρει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα για ένα κοινό και ουσιαστικό σκοπό: να σώσει ή να απαλύνει τον πόνο ενός συμπολίτη μας που το έχει ανάγκη. Όλοι οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες , ηχολήπτες, φωτιστές, deejays και η ίδια η μουσική σκηνή προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς σε μία ημέρα μουσικής, βάζοντας στην άκρη το «εγώ» και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, φέρνοντας στο προσκήνιο το «εμείς» και την ανάγκη για αλληλεγγύη σε μια περίοδο που το κοινωνικό κράτος περνάει και αυτό τη δική του κρίση.
To 1o Live For Life Festival, τα έσοδα του οποίου θα πάνε εξολοκλήρου για τα έξοδα ακτινοβολιών του Γιώργου Κανταρτζόπουλου (http://www.georgekant.com), θα λάβει χώρα στην μουσική σκηνή ΑΥΛΑΙΑ την Πέμπτη 18 Απριλίου.

Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ ενώ όσοι θέλουν και έχουν τη δυνατότητα, μπορούν να προσφέρουν περισσότερα σε ειδικό κουτί που θα υπάρχει για το σκοπό αυτό κατά την είσοδό τους στο ταμείο.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00.

Line Up (με αλφαβητική σειρά):
3 ΕΥΧΕΣ, @FTER_MATHS, ΑΙΝΙΓΜΑ, ASTRIAL NOUVELLE, THE BURNING STICKS, DAZE OF YOUTH, C.O.D.E., FLYBYWIRE, ΗΡΑΚΛΗΣ & ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ, JOANNA DRIGO, ΚΥΡΙΟΣ Κ, ΛΑΓΝΗΣ (ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ), MISS CHERRY, PUTA VOLCANO, RECTIFIRE, REMADE, SCHOOLDRIVERS, SOLARMONKEYS, THE SPACEGUEST, SPYROS PAN, SUNLIGHT, TRIPWIRE, THE WEATHER UNDERGROUND                                    

DJ SETS by GIORGOS APOSTOLOY (RED FM 96.3) & DEEJAY NIC

ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΙΡΑ):
Alternative / Hip Hop / Greek Rock / Modern Rock / Stoner Rock / Southern Rock / Blues / 70’s Greek Rock / Classic Rock / Electro Rock / Desert Rock / Pop-Rock / Electro Metal / Hard Rock / Funk-Punk / Hang Drums / Ethnic

Πληροφορίες Εκδήλωσης:
Μουσική Σκηνή Αυλαία
Αγ. Όρους 15 (και Κωνσταντινουπόλεως 115) Βοτανικός, Στάση Μετρό Κεραμεικός, Τηλ. 210.34.74.074, http://www.avlea.gr
http://www.liveforlife.gr

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 18:30 με Warm up set από τον Γιώργο Αποστόλου (RED FM) και τον Deejay Nic, ενώ μετά το πέρας της συναυλίας θα συνεχίσει με after party από τους ίδιους. Θα τηρηθεί αυστηρά το χρονοδιάγραμμα εμφανίσεων των σχημάτων με το 1ο σχήμα να ανεβαίνει στο stage στις 19:15. Παρακαλούμε σε έγκαιρη προσέλευση. Περιορισμένες θέσεις.

Θα κληρωθούν ΔΩΡΑ από τους καλλιτέχνες.
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια