O James Blake στο EJEKT Festival 2013!

There's a limit to your love...
Διαβάστηκε φορες
Όπως μπορείτε να δείτε στη Facebook σελίδα του EJEKT Festival, o James Blake είναι το δεύτερο όνομα που ανακοινώνεται για το φετινό Φεστιβάλ, μετά τους Pet Shop Boys!

Ο 24-χρονος Βρετανός κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα περίπου το δεύτερο προσωπικό δίσκο του με τίτλο "Overgrown", ο οποίος έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές από τα μουσικά περιοδικά και ιστοσελίδες (The Guardian: 5/5, NME: 8/10, Pitchfork: 8/10,  Rolling Stone 3.5/5)! Ο Guardian έγραψε για το "Overgrown" τα εξής: "Blake's palette is unique, his abilities as a composer are great and quite obviously growing."

Ο James Blake μπήκε στη δισκογραφία το Φεβρουάριο του 2011 με τον ομώνυμο δίσκο του, ο οποίος είχε (κι αυτός) διθυραμβικές κριτικές.  Η μουσική του έχει pop, soul και ηλεκτρονικά low-tempo στοιχεία.

Ο Blake θα εμφανιστεί σε σχεδόν όλα τα μεγάλα Ευρωπαϊκά Μουσικά Φεστιβάλ και πιο συγκεκριμένα στο Primavera Sound στη Βαρκελώνη, το Optimus Primavera Sound στο Πόρτο, το Glastonbury στην Αγγλία, το Rick Werchter στο Βέλγιο, το Roskilde στη Δανία κ.α.

Στις 16 του Ιούλη θα είναι στο EJEKT Festival 2013!

EJEKT FESTIVAL 2013

16.07.2013 - Πλατεία Νερού, Φάληρο

PET SHOP BOYS - ''ELECTRIC TOUR 2013"

Τα πρώτα 1000 εισιτήρια πωλούνται προς 30 Ευρώ από το www.ticketarena.gr και στο Tickethouse (Πανεπιστημίου 42).

There's a limit to your love...

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα