Ο Σ. Στριλιγκάς μιλάει για το EJEKT Festival & γενικότερα τις Συναυλίες στην Ελλάδα

Διαβάστηκε
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Σταύρος Στριλιγγάς είπε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για την κατάσταση που υπάρχει σήμερα στο συναυλιακό τοπίο στη χώρα μας.Ο Σταύρος Στριλιγκάς είναι ο υπεύθυνος επικοινωνίας του EJEKT Festival και ένας άνθρωπος που είναι στο χώρο της μουσικής και των συναυλιών στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Πριν από λίγες ημέρες, ο Σταύρος μίλησε στην εκπομπή του Δημήτρη Αντωνόπουλου στο Κανάλι 1, 90.4.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Σταύρος Στριλιγγάς είπε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για την κατάσταση που υπάρχει σήμερα στο συναυλιακό τοπίο στη χώρα μας:

"Η Ελλάδα αντιμετωπίζεται σαν μια χώρα εκτός Ευρώπης. Είναι μια από τις τελευταίες επιλογές και οι αμοιβές που πρέπει να δώσουμε για μεγάλα ονόματα είναι πολύ μεγάλες, οι οποίες είναι της τάξης του 1.000.000 για τους Killers. Είναι κρίμα που χάθηκε εκείνη η συναυλία... Οι Black Keys θέλουν 800.000!

... Το metal κοινό είναι σοβαρό, αλλά έχει δει τα πάντα. Με την κρίση, ο κόσμος δε θα αγοράσει το εισιτήριο του από νωρίς. Έτσι, ο διοργανωτής δεν μπορεί να προγραμματίσει τα επόμενα βήματα του...

... Τα συγκροτήματα που προβάλλουν τα μουσικά μέσα ενημέρωσης δε δήλωσαν συμμετοχή στο διαγωνισμό της Red Bull για την ανάδειξη των Ελληνικών συγκροτημάτων, που θα παίξουν στο EJEKT Festival.

Του χρόνου ετοιμάζουμε κάτι πιο μεγάλα, λόγω του εορτασμού των 10 χρόνων του EJEKT Festival!

Οι τιμές των εισιτηρίων τώρα έχουν πέσει αρκετά. Στο Heavy by the sea festival βλέπεις Slayer, Down, Rotting Christ, Napalm Death & Kvelertak με 30 Ευρώ. Αυτό δεν υπάρχει σε άλλη χώρα!

Όπως θα έχετε παρατηρήσει, τα τελευταία χρόνια η μεγάλη πληγή στην Ελλάδα είναι οι συναυλίες των 1.000 - 1.5000 ατόμων. Μικρές συναυλίες γίνονται πολλές!"

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Σταύρου Στριλιγκά στο Δημήτρη Αντωνόπουλου παρακάτω: 

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου10/10 (8)
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια