Οι πρώτες εντυπώσεις από τη χρήση του Spotify

Διαβάστηκε
Από χθες το πρωί έχω εγκαταστήσει το Spotify στο κινητό μου και θα έλεγα ότι έχω "παίξει" αρκετά με αυτό.Πολλές καλησπέρες σε όλους!

Από χθες το πρωί έχω εγκαταστήσει το Spotify στο κινητό μου και θα έλεγα ότι έχω "παίξει" αρκετά με αυτό. Κατ' αρχάς, έχω ήδη ακούσει δέκα περίπου νέους δίσκους. Μέσα σ' αυτούς είναι ο καλός νέος δίσκος των Kings of Leon, η νέα δουλειά του Sting μετά από 10 χρόνια, η οποία κινείται σε ήρεμα και σε κάποιο βαθμό country μονοπάτια και το νέο album του Drake, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα που έχω ακούσει στο χώρο της RnB.

Μετά από αρκετές ώρες ενασχόλησης, προσπάθησα να συγκεντρώσω τις πρώτες εντυπώσεις μου από αυτή την πλατφόρμα μουσικής:

1. Είναι δύσκολο να αξιολογήσω τη μουσική βιβλιοθήκη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ήξερα από πριν ότι έχει διαθέσιμα πάνω από 20.000.000 τραγούδια, αλλά ήθελα να δω στην πράξη αν θα έβρισκα όλα τα καινούργια δισκάκια που κυκλοφορούν αυτές τις εβδομάδες. Δε σας κρύβω ότι δε βρήκα κάτι να λείπει...

2. Είναι γρήγορο και παράλληλα απλό στη χρήση. Είναι σημαντικό για να πετύχει μια εφαρμογή να μην είναι σύνθετη και να μην έχει πολλαπλές επιλογές. Λίγα και απλά πράγματα, ώστε σε λίγα δευτερόλεπτα να μπορεί ένας μέσος χρήστης να καταλαβαίνει πως λειτουργεί. Τα albums φορτώνουν χωρίς καθυστέρηση και δε συνάντησα κάποιο buffering καθώς τα άκουγα.

3. Μπορώ να δημιουργήσω ένα ραδιόφωνο με τραγούδια που σχετίζονται με ένα τραγούδι που έχω επιλέξει. Μπορεί να σας φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά κάπως έτσι δίνεις ένα στίγμα στην εφαρμογή και σου ετοιμάζει μόνο του μια λίστα με πανομοιότυπα τραγούδια.

4. Δημιουργώ λίστες που είναι διαθέσιμες στο προφίλ μου και σ' αυτό των φίλων μου στο Spotify. Έχω πρόσβαση σ' αυτές τις λίστες όπου κι αν είμαι. Μου φαίνεται ότι σε λίγο καιρό τα cafe/bars θα παίζουν μ' αυτό τον τρόπο.

5. Νομίζω ότι οι μουσικόφιλοι μπορούν να πάρουν αρκετή "έτοιμη τροφή" από αυτή την εφαρμογή. Οι Νέες κυκλοφορίες δίσκων και singles, αλλά και οι λίστες τραγουδιών μας προσφέρουν μια εύκολη αναζήτηση σε ότι καινούργιο παίζει αυτή την περίοδο.

6. Πιστεύω ότι ένα από τα πράγματα που λείπει από το Spotify είναι το να αποκτήσει και λίγο Ελληνικό χρώμα. Ναι, υπάρχουν πολλά Ελληνικά δισκάκια στη μουσική βιβλιοθήκη, αλλά θα ήταν ακόμη καλύτερα αν στις Κατηγορίες Αναζήτησης υπήρχε μια Ελληνική Κατηγορία με τις Νέες εγχώριες κυκλοφορίες. Θεωρώ ότι αυτό θα είναι ένα από τα επόμενα βήματα όλων των αντίστοιχων εφαρμογών. Να αποκτήσουν τοπικά στοιχεία...

Τα λέμε αύριο με τις Φθινοπωρινές κυκλοφορίες δίσκων. Ετοιμάστε τα τεφτέρια σας...

Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια