Ο Alan McGee μιλάει για την πιθανότητα επανένωσης των Oasis

Διαβάστηκε
Αν και οι φήμες μιλάνε για πιθανότητες επανένωσης των Oasis με αφορμή την 20η επέτειο του "Definitely Maybe", ο Alan McGee το θεωρεί δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον...Αν και οι φήμες μιλάνε για πιθανότητες επανένωσης των Oasis με αφορμή την 20η επέτειο του "Definitely Maybe", ο Alan McGee το θεωρεί δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον. 

"Νομίζω ότι θα συμβεί κάποια στιγμή. Σίγουρα όχι του χρόνου ή τόσο σύντομα..." δήλωσε στο BBC ο πρώην μάνατζερ τους. "Αν συνεργάζονταν ξανά όλοι μαζί, είμαι σίγουρος ότι θα γινόταν στο όνομα μιας περιοδείας με πολλά λεφτά."

Άλλωστε και ο Noel Gallagher από τη πλευρά του έχει αποκλείσει πολλές φορές τη προοπτική επανένωσης του ιστορικού indie συγκροτήματος και έχει παραδεχτεί ότι θα προχωρούσε σε ένα τέτοιο βήμα μόνο εαν χρεωκοπούσε.

"Ίσως ο κόσμος πιστεύει πως αν συνεχίσει να το σκέφτεται, ότι θα συμβεί κίολας. Δεν πρόκειται. Εκτός αν το έκαναν χωρίς εμένα, αλλά χωρίς εμένα θα ήτανε σκέτο σκουπίδι. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ γιατί μπορεί μια μέρα να μην έχουμε καθόλου λεφτά. Προς το παρόν δεν έχω καμία πρόθεση. Δεν ενδιαφέρομαι."

Να θυμήσουμε ότι οι Oasis διαλύθηκαν το 2009 με αφορμή έναν καβγά μεταξύ των αδελφών Gallagher πριν από την εμφάνισή τους στο Rock en Seine Festival στο Παρίσι.

Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου10/10 (1)
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια