Νέο-διαδραστικό video clip από τους Queens Of The Stone Age

Διαβάστηκε
Το νέο-διαδραστικό video clip τους παρουσίασαν οι Queens Of The Stone Age για το τραγούδι τους "The Vampyre Of Time And Memory"Το νέο-διαδραστικό video clip τους παρουσίασαν οι Queens Of The Stone Age για το τραγούδι τους "The Vampyre Of Time And Memory". Πρόκειται για ένα εγχείρημα σε σκηνοθεσία των Kii Arens και Jason Trucco από την Darknet για την The Creations Project.

Το εν λόγω video clip, που είναι γυρισμένο σε ένα στοιχειωμένο σπίτι, μπορείτε να δείτε μέσω του Vampyreoftimeandmemory.com που σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την οπτική γωνία παρακολούθησης και ουσιαστικά να το φανταστείτε ξανά, μετατρέποντάς το από ένα απλό βίντεο σε εικονική τέχνη.

"Ήταν φανταστικό που δουλέψαμε μαζί με τους Queens Of The Stone Age", δήλωσαν οι Arens και Trucco, μιλώντας για το video, "Όσο αφορά το τεχνολογικό κομμάτι, η Darknet σαν εταιρεία που βρίσκεται πολύ μπροστά, μας ώθησε να διευρύνουμε περισσότερο τα όρια της παρουσίασης. Η τέχνη είναι τεχνολογία, η τεχνολογία με την οποία μπορείς να μοιραστείς μια εμπειρία ή μια ιδέα. Το "Vampyre" χρησιμοποιεί όλα τα διαθέσιμα εργαλεία με τα οποία μπορούμε να μοιραστούμε μια σημαντική, κοινή εμπειρία."

Εναλλακτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε την director's cut έκδοση, μέσω youtube, παρακάτω:

Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου0/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια