Οι Ονειροπαγίδα επιστρέφουν 10 χρόνια μετά!

Διαβάστηκε
Η επιστροφή των Ονειροπαγίδα, δεν θα μπορούσε να μην είναι γεγονός!

Έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά κι όμως οι Ονειροπαγίδα εξακολουθούν να παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά συγκροτήματα, γι΄ αυτό και το νέο album με τίτλο το όνομά τους είναι αναμφισβήτητα το ελληνόφωνο comeback της χρονιάς.

Το album είναι μια αναδρομή υλικού που είχε γραφτεί αμέσως μετά τη ”Μελόντικα” (2000) αλλά και πιο νέων κομματιών. Την παραγωγή και μίξη ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Χρήστος Λαϊνάς. Καθώς τα μέλη της Ονειροπαγίδας ζουν πλέον σε τρεις διαφορετικές πόλεις (Αθήνα, Τορόντο, Στοκχόλμη), το album ολοκληρώθηκε μετά από πολλές ώρες πτήσεων αλλά και με τη βοήθεια του Skype και άλλων προγραμμάτων ανταλλαγής ψηφιακών αρχείων.

Ηχητικά πρόκειται για έναν απλό, γρήγορο, δυνατό κιθαριστικά και άμεσο στιχουργικά δίσκο, με πρόθεση να αποδώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το live παίξιμο του συγκροτήματος. Η παραγωγή είναι λιτή, χωρίς πολλούς πειραματισμούς, ενώ τα ηλεκτρονικά στοιχεία που χαρακτήρισαν παλαιότερες δουλειές τους, έμειναν σε αρκετά μεγάλο βαθμό στην άκρη. Οι κιθάρες είναι πιο δυνατές από ποτέ και στο επίκεντρο έρχεται το ίδιο το τραγούδι.
Το album “Ονειροπαγίδα» κυκλοφορεί σε βινύλιο περιορισμένων αντιτύπων και digital album από την Inner Ear.

Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια