Ακούστε και κατεβάστε τον νέο δίσκο από "Τα Φρούτα του Δάσους"

Διαβάστηκε
''Τριαντάφυλλα στη λάσπη'' ονομάζεται το νέο album από "Τα Φρούτα του Δάσους""Τα Φρούτα του Δάσους" έγιναν ευρέως γνωστά με τις "Αλκυονίδες μέρες" αλλά δε σταματούν εκεί και μας παρουσιάζουν το νέο τους ολοκληρωμένο album το οποίο είναι διαθέσιμο για free downloading μέσα από το blog τους

To "Τριαντάφυλλα στη λάσπη" όπως ονομάζεται η νέα τους δισκογραφική δουλειά περιέχει δώδεκα  νέα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν "μέσα στη καρδία της κρίσης" και πρόκειται για έναν δίσκο "πέρα για πέρα αληθινό"

Οι ίδιοι γράφουν χαρακτηριστικά:
"Θέλουμε να βιώσουμε το ψυχιατρείο αυτής της χώρας με μια διαφορετική ματιά . Να μην γίνουμε και εμείς παρατηρητές της εξαθλίωσης μας. Είμαστε στο βάλτο άλλα το κεφάλι μας είναι ακόμα έξω από τα σκατά …συνεχίζει να τραγουδάει και να ελπίζει. Να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια μας καθαρή, με ότι μας έχει απομείνει και έχουμε περισώσει να μαχόμαστε καθημερινά  για το όνειρο μας μέχρι να εξαντληθούμε . Πάνω σε αυτή την λογική έγινε αυτό το άλμπουμ. Δώδεκα  νέα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν μέσα στη καρδία της κρίσης , μέσα από αρκετές ρήξεις ,αναβολές, απογοητεύσεις και εντάσεις κατάφεραν να βρουν τον δρόμο τους και να κυκλοφορήσουν ελεύθερα και δωρεάν στο διαδίκτυο . Υπάρχει αγωνία για το αύριο, αν καταφέρουμε να κρατήσουμε το συγκρότημα ζωντανό και δημιουργικό, ενώ παράλληλα θα κοιτάμε και την καθημερινή επιβίωση μας. Αρκετές φορές νιώθουμε αβοήθητοι  και κουρασμένοι . Χρειαζόμαστε αντοχές για να συνεχίσει αυτή η παρέα ενωμένη να παίζει με την ίδια όρεξη. Υποστηρίξτε αυτή την προσπάθεια γιατι το ‘’Τριαντάφυλλα στη λάσπη ‘’ είναι ένας πέρα για πέρα αληθινός δίσκος και ας ελπίσουμε όχι ο τελευταίος.  Καλή ακρόαση."

Από
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Βαθμός άρθρου/10 ()
Πώς σας φάνηκε το άρθρο;
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια